Bloggintresserade

lördag 31 augusti 2013

Ni är guld värda!


Vill önska er en jättefin lördag...och samtidigt passa på att ge er alla en stor varm kram för att ni så troget kikar in här på bloggen...och tusen tusen tack för alla gulliga mail ni skriver till mig! 

Ni är guld värda!

fredag 30 augusti 2013

Sommarens fynd...


Det har inte blivit så många loppisar och auktioner i sommar, men några fynd har jag allt gjort! Många saker "man-inte-behöver-men-som-man-inte-kan-leva-utan-hittar-nog-aldrig-igen-saker...
Ja ni vet nog hur det är!


Den underbara gamla stolen i härlig blå originalfärg och bolstervarkudden hittade jag hos Klenoden i Kalmar (en riktig guldgruva!), den gröna vattenkannan och industri/verkstadslampan har jag köpt hos min goda vän Monikas ljuvliga webbutik CASA CURIOSA som ligger i Lysekil...där finns det många godbitar vill jag lova!
Den botanisk gamla skolplanschen, de benvita tallrikarna och det gamla rostiga såtråget fyndade jag hos 3 Århundraden i Berga, ja där hade jag lätt kunnat stannat 1 vecka och bara shoppat loss!
Resten är loppisfynd från lite olika gårdsloppisar här på Öland...


Jaha, nu tycker jag vi tar fredagkväll vänner, regnet öser ner ute och man får en föraning om vad som komma skall...just det, den där ofrånkomliga hösten!

Må väl!

onsdag 28 augusti 2013

Trista men ack så viktiga saker...


Så här efter sommarens alla lata soldagar är det dags att ta tag i livet igen! Kolla över sina mobilabonnemang, villkor och ändringar av banklånen, om man ska binda priset på elen (ska visst bli rekorddyr i vinter!), försäkringar... ja en massa trista men ack så viktiga saker att ta tag i vare sig man vill eller inte (lite som att deklarera, ett nödvändigt ont!)
Nåja, när jag väl var på hugget med alla papper så kom jag till högen med försäkringar, herrgud man har ju försäkringar både till höger och vänster, katten, datorer, bilen, hemmet, kameror, cykel...ja jag tror banne mig att jag t o m har vattenslangen utomhus försäkrad! Ja det gäller att gardera sig och det är verkligen en djungel att ta reda på allt och det kan bli hur dyrt som helst men jag har hittat en sida som jag varmt kan rekommendera, den heter www.insplanet.com 
Det är en jättebra jämföringssida när det kommer till försäkringar, de jämför både pris och villkor. Perfekt! Spar både tid och pengar! Sånt gillar jag.
Så nu känner jag mig helt försäkrad och nöjd...nu är det bara allt det andra som ska fixas, el, bank, abonnemang osv osv osv osv...men först tror jag att jag ska ta en promenad runt byn i den sköna sensommarkvällen.


Kram på er!

söndag 25 augusti 2013

Jag lovar att bättra mig...


Det har varit lite dåligt med bilder från här hemma, jag vet...jag lovar att bättra mig och jag har fått en hel del mail om att visa lite fler bilder från mitt badrum...det kommer, jag lovar! Måste bara städa lite där och få ordning på den enorma tvätthögen som just nu täcker halva badrummet...
I dag får ni istället hänga med hem till min goda vän Eva! Detta alltid så välstädade och underbart vackra hem!








Ha nu en fin söndagskväll allihop!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...