Bloggintresserade

fredag 20 september 2013

Dagen största lyxproblem...

(Bild: lånad från nätet, Kreta)

Här sitter jag med sand mellan tårna, en stor trave böcker bredvid mig och när dagens största lyxproblem är vilken restaurang man ska orka gå till på kvällen...ja då har man det bra! Och det har jag verkligen just nu!
Tror jag stannar till jul...eller kanske längre...vem vill hem till ett 12 gradigt Öland när man kan ha 35 grader i luften och 28 grader i vattnet??? Ja inte jag i alla fall!
Näe vänner, det blir nog trots allt till att pallra sig hem i helgen, vare sig jag vill eller inte...

Solvarma kramar från mig!

tisdag 17 september 2013

Det är mycket nu...


Det är mycket nu... både jobbmässigt, en ny kurs som startar, VASK (vård av sjuk katt) och sen mitt i allt en oplanerad men ack så efterlängtad ledighet! Blogginläggen haglar kanske inte precis här på bloggen men jag hoppas ni förstår...tiden räcker inte till precis allt...hur mycket man än vill...
Sista helgen i september är det ju den årliga Skördefesten här på Öland, en härlig helg som känns som en riktigt skön avslutning innan det är dags för Öland att stänga ner för säsongen...
Jag och en god vän har bestämt oss för att ha stor loppis, det ska bli så himla kul och eftersom vi har en hel del i våra gömmor lär det också bli en hel del att fynda för er som vill besöka oss! Mer info om allt kommer nästa vecka.
Nej nu är det dags att göra lite nytta igen...

Kramis på er!

Psst...för alla era som undrar över hur Sötnos mår så vill jag bara meddela er att hon mår bättre och bättre, lite vingklippt och aningen tilltufsad men snart på hugget igen tror jag! Men tratten gillar hon då rakt inte, hon har snart varit inne i en hel vecka vilket är hopplöst mycket för en utekatt som vill ha stenkoll på sitt revir och sin trädgård, men men...snart får nog kattpojkarna passa sig igen!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...