Bloggintresserade

lördag 5 oktober 2013

Jag saknar allt...


Jag saknar värmen, solen, stranden, den goda maten, tystnaden i bergen, de tidiga morgondoppen...ja jag saknar ALLT!
Sitter nu här med dubbla raggsockor och finner ingen glädje alls i blöta löv, kyla och mörka kvällar!
Så här får ni en kavalkad med bilder över där jag helst vill vara...året om!


Pssst...jo min kära mamma! Jag har hittat en jättefin och billig lägenhet här till dig med utsikt över både havet och bergen...50 meter till stranden och 50 meter till bästa restaurangen (ljumma kvällar ingår!) Vore inte det något för dig?













fredag 4 oktober 2013

En viktigt dag idag...


Ingen har väl kunnat missa att det är en viktigt dag idag! Just det, det är ju äntligen kanelbullens dag...
Så denna fredag tänker jag fika både i tid och otid och avnjuta, dagen till ära,  ett helg gäng med nygräddade, jättestora kanelbullar!
Får väl sen avsluta dagens frossande med att hugga lite ved, det börjar bli olagligt kallt inomhus på kvällarna...

Ha den bästa av fredagar!

onsdag 2 oktober 2013

Det där med städning...


Det där med att städa! Det verkar finnas två läger här, de som städar jämt och de som aldrig städar! Intressant...
Ekvationen går verkligen inte ihop här hemma...jag gillar inte att städa (tar bara en massa tid som jag kunde lägga på roligare saker, som att fota eller läsa böcker) men jag älskar att ha det rent och prydligt runt mig! Alltid!
Man är ju inte född i jungfruns tecken för inte om jag säger så...


Men jag har kommit på att om har man lite roliga och framförallt väldoftande grejer att städa med så går allt som en dans, visst, lite dyrare än vanliga städmedel men detta blir ju som ett kinderägg!
Tre grejer i en sak! Det doftar gott, det blir rent och jag blir glad - kan ju inte bli bättre...


Jag kan varmt rekommendera alla rengöringsmedel och städprodukter från Maison Belle...
Kitchen som doftar rosmarin & apelsin och All Purpose som doftar apelsin, lavendel & klöver, mmm!
Städningen blir ett "rent" nöje kan jag lova!
Maison Belle hittar du hos Ellis Corner och nu fick jag syn på att det även kommer en "julrengöring" i början av oktober, toppen! Nu ser jag verkligen ser fram mot den stora julstädningen i december, här kommer det att dofta "gran & kanel de lux" framåt julafton...


En i mina ögon så trist syssla som städning måste ju ha en grand final och här hemma avslutas det alltid med lite färska snittblommor och lite väldoft på burk! Nu ska jag inte titta åt moppen på flera dagar, eller veckor...man måste ju hinna njuta lite av livet också!

Städat & klart - over & out!

söndag 29 september 2013

Nu går Öland i träda...


Ja så var denna skördefesthelg över för denna gång...nu går Öland i träda till nästa år och det känns faktiskt skönt! Nu väntar dimmiga, disiga höstmorgnar, öde stränder, inga bilköer, ja ett väldigt stilla och ensligt Öland...
Sen kan jag inte påstå att jag jublar över den kommande årstiden med tanke på mitt gamla hus, har redan satt min mor på att sticka raggsockor för brinnande livet och jag har laddat med en hel korg full med värmande filtar att sno runt mig när iskalla vindar far runt husknuten, man får tänka på allt!
Min lilla loppis blev makalöst rolig och många saker har, till min stora belåtenhet, fått nytt hem...detta gav ju verkligen mersmak och jag har redan planer på en ny loppis! Kanske till jul? Ja vi får se...
Tyvärr så blev det inställt idag för att jag igår kväll kände mig så hängig och när jag vaknade i morse kändes det som en ångvält kört över mig! Feber, frossa och allmänt risig...
Ja lika roligt som jag hade igår, lika trist har jag haft det i soffhörnet idag, men det är bara att gilla läget och vila!

Så, ha nu en skön 
söndagskväll vänner!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...