Bloggintresserade

lördag 19 oktober 2013


En stor varm kram till er alla
och en önskan om att ni får
en riktigt skön höstkväll!

fredag 18 oktober 2013

Nordliga vindar och en stendöd värmepump...


Ja jag vet att jag tjatar om mitt gamla dragiga och iskalla hus men nu när graderna börjar ligga på 7-8 grader utomhus och gråkalla nordliga vindar drar in här över ön så skulle den årliga servicen på värmepumpen äntligen komma till skott idag för jag sen att skulle kunna njuta av ett något sånär uppvärmt hus så här på höstkanten.
På eftermiddagen kom en glad serviceman hit för att mindre glatt konstatera att något är galet med husets enda värmekälla! Japp värmepumpen är stendöd...
Några samtal senare och inte ett dugg klokare så är det bara att gilla läget och inse att ingen vill laga en värmepump en sen fredagseftermiddag...


Så nu sitter jag i ett iskallt hus och avundas inte alls min kära väninna som är på väg till Barcelona! Borde nog banne mig följt med för det hade blivit så mycket billigare än att serva husets enda värmekälla (eller ve och fasa behöva köpa en ny som jag misstänker att det blir!)
Det är t o m varmare ute i växthuset nu känns det som så det kanske är läge att för mig och katten att dra ut en sovsäck där...fast då skulle väl grannarna undra...så det får nog bli soffhörnet med extra allt i  klädväg och en jättestor kopp varm choklad med extra mycket vispgrädde! Burr!




I växthuset mognar sommarens sista tomater... 


och utanför höstens alla äpplen...


Nu vill jag att ni har en jätteskön fredagskväll vänner! Hoppas ni har det varmt & skönt...

Pssst...ni är några stycken som upptäckt att jag fått in kommentarer här på bloggen! Ja nu testar vi det ett tag och TUSEN TACK för alla goa kommentarer - ni är bara bäst! 

tisdag 15 oktober 2013


Jag har så mycket jag borde ta tag i så här på kvällskvisten...sortera den stora pappers/kvittohögen ordentligt i pärmar, rensa upp på mitt skrivbord, göra en lista på vad som måste hinnas med innan månadens slut, köra en maskin tvätt, kanske hinna med en kvällspromenad...ta till vara på kvällens ynka timmar.
Men inte då, det är ju sååå mycket roligare att bli sittandes vid datorn och leka med bilder, ändra färger och se hur man kan ändra uttryck och känsla i bilderna...och ja, tiden bara rusar iväg! Så är det när man har roligt! De andra trista sysslorna får gärna vänta en dag eller två...
Tur att kvällarna blir mörka fort nu så jag slipper se pappershögen och pärmarna här i skumrasket...

Ha en finfin tisdagskväll vänner!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...