Bloggintresserade

fredag 15 november 2013

Dagens fika med mig själv!


Varje fredagsmorgon efter min grötfrukost har jag en stund inbokad med mig själv, då blir det något gott till kaffet och tid till en stunds eftertanke…
Ja det är så himla olika vad man väljer att lägga sin "egentid" på, vad som gör en gott, men det spelar egentligen ingen roll vad man gör, bara att man gör det, sen om det är att gå på gym, ta en lugn yoga, läsa en bok, löpträna eller som jag…bara ha en alldeles egen mysig fredagsfika med mig själv!
Här vid köksbordet får jag idéer och tankar som snabbt hamnar i en anteckningsbok så att jag inte ska glömma bort dom…
Jo jag vet, bilderna ser väldigt stylade ut och det är dom ju! För alltid när jag sitter där med min kaffekopp får jag en massa idéer och snabbt måste jag dra ihop det jag har på köksbordet, skapa stilleben, fota det och se hur det funkar på bild…ja det är det roligaste jag vet! Då mår jag bra!
Just i dag såg mitt köksbord ut så här, men nästa fredag ser det säkert helt annorlunda ut...

Nu tar vi kväll vänner,
vila & njut!



onsdag 13 november 2013

Det är mörkt nu...


Kikar bara in lite snabbt och önskar er en skön onsdagkväll, hoppas ni alla är pigga och friska!
Har suttit alldeles för många timmar vid datorn i dag, det känns…ögonen är trötta och svider, ryggen värker och till råga på allt har jag en lätt molande huvudvärk, men saker måste bli klara i tid, så är det.
Det hade varit skönt att gå en lång kvällspromenad men det mörknar ju så tidigt nu, efter kl fyra är det kolsvart ute och bor man som jag på landet så är det väldigt mörkt om man inte utrustar sig med både pannlampa och ficklampa, så dom där sköna kvällspromenaderna får man vänta med till våren…november är verkligen en hopplös månad, finns inget bra alls med den!
Nä nu ska jag koka mig lite te och köra torktumlaren så det blir lite varmt inne…fortfarande inte ett ljud från "mannen med värmepumpen" så i morgon bitti ska han få sig en frostig och kylig påringning från mig!

Ha det gott!

måndag 11 november 2013

En stund på stranden...


Ny vecka och nya tag…det har blivit en hel del långa ensamma promenader, skönt att gå och tänka,  fundera lite… ja, bara vara för sig själv en stund.
November är väl inte direkt almanackans vackraste månad men i dag så strålade solen från en klarblå himmel, det var helt vindstilla...nu tar ön några månaders välbehövlig vila...


…det enda färglada i naturen just nu, höstens goda nypon…



…om några månader är det lummigt och grönt när jag går här….



…att sen sätta sig en stund på stranden, se solen gå ned…
höra vågorna och känna doften av hav och tång, ja det är lika rogivande och vackert en ljummen sommarkväll som en kylslagen höstdag…


Allt gott till er! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...