Bloggintresserade

lördag 14 december 2013

60 mil i dimma och ösregn...



Jag vill bara önska er alla en jättefin helg! Jag har precis kommit hem till ön igen efter att ha kört över 60 mil i dimma och ösregn
Det ska bli skönt att kasta sig i soffan med en varm filt runt sig nu, klappa katten och ta det lugnt…jag är trött, riktigt trött!


Har inte hunnit julpynta här hemma så mycket än utan det är väl bara en och annan ljusslinga och hyacint som smugit sig in här hemma …ska det bli julgran i år så får jag väl ge mig ut och leta i morgon! Ja vi får se…ser att ni andra bloggare har full jul redan! Så himla fint!


Men nu tycker jag vi 
tar kväll vänner...vilar lite!

torsdag 12 december 2013

Att börja med ett nytt roligt samarbete!


Äntligen får jag skriva om något riktigt roligt här på bloggen!

Jag är så glad och stolt att få presentera ett nytt roligt samarbete här på bloggen med min goda vän Ingrid Henningsson som driver den underbara engelska bloggen OF SPRING AND SUMMER, en av mina favoritbloggar som jag följt i många år. Här hittar man alltid massor av blominspiration, vackra bilder, roliga tips och idéer.
Ingrid är en fantastisk inspiratör, stylist och fotograf och älskar, som jag, allt som har med blommor att göra. Hon är svenska men bosatt i London sen många år, jobbar som redaktör och blomstylist på Gatherings Magazine och har även arbetat på frilansbasis som trädgårdsforskare för BBC på Chelsea Flower Show.


Ingrid och jag har länge funderat på att ha ett roligt samarbete med just temat blommor och tanken är nu att på våra bloggar visa blombuketter/arrangemang på vårt egna lilla sätt, med lite olika tänk och allt efter vad säsongen har att erbjuda i blomsterväg!
Jag hoppas ni kommer att gilla FLOWERS by titti & ingrid och att vi kommer att kunna ge er lite härlig och blommig inspiration!


Förutom bloggen hittar du även Ingrid här: FacebookInstagramPinterest. Kika gärna in där!

Ha nu en ljuvlig dag!

tisdag 10 december 2013

Hoppas ni väntar lite på mig...



Vänner är som 
stjärnor,
du ser dem inte alltid
men du vet att de finns där ändå

Lite så känns det, den senaste tiden har jag inte varit den mest sociala…förlåt!
Men jag tar en dag i taget, en vecka i sänder, ibland är jag glad...ibland väldigt ledsen, förstås, vore väl konstigt annars…ibland kan jag inte förstå hur något kan göra så ont, att en tomhet kan göra ont…en mycket märklig känsla.
Det är inte bara en gång jag kommer på mig själv med att lyfta luren för att glatt berätta något för mamma, som jag alltid gjorde flera gånger i veckan…och sen kommer jag på, med luren i handen att det går ju inte längre...
Känner mig lite som den där blomman på bilden...men bakom mig står den allra vackraste buketten av vänner!
Om ni bara visste vad mycket ni betyder för mig, både ni mina kära "bloggvänner" och alla andra nära & kära vänner…hoppas ni väntar lite på mig, jag är så glad att ni finns...bara så att ni vet!

Varmaste kramen till er alla!

söndag 8 december 2013

Julmarknad i vår lilla by!


Igår var det julmarknad i vår lilla by…i bitande kyla fanns allt man kunde önska sig av en gammaldags julmarknad! Doften av glögg och pepparkakor, massor av fint hantverk, en barnkör som sjöng julsånger och givetvis häst och släde…dock missade jag tomten för då hade jag ingen känsel kvar i vare sig fötter eller händer så det vara bara till att traska hem och försöka tina upp!
Söndagen har tillbringats i köket där sonen och jag bakat över 70 lussebullar, det räcker väl närmsta veckan tror jag hi hi…
Näe nu är det dags att skrapa rutan på bilen och ge sig iväg i snöyran,  ikväll ska jag fota en dansuppvisning i Kalmar, ska bli skoj!






Ha en fin kväll vänner!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...