Bloggintresserade

lördag 18 januari 2014

God morgon på er!


God morgon på er, till en skön och lat lördag! Morgonens långfrukost med "extra allt" är avklarad och nu väntar lite kaffe med något gott till det! Den ritualen går inte att ändra på i första taget...
Vad har ni för frukostvanor på helgen?

Ha en mysig dag!

Psst...får jag bestämma min bästa frukost så är det en nybakad bagel med philadelphiaost pepparrot, några skivor kallrökt lax och hackad rödlök, mums! Till detta några baljor kaffe, ja sen är man på topp hela dagen...
Fast i veckorna är det havregrynsgröt som gäller, då är magen glad!

onsdag 15 januari 2014

Timmen är sen...


Timmen är sen...ja in min kvällströtta värld är den det!
Det är tyst i huset och teet har kallnat för längesen. Jag har en hel del att avsluta innan det är läggdags för mig, ett reportage måste skrivas klart till en italiensk tidning och samtidigt spånar jag på en ny blogg!
Näe då, jag kommer att ha kvar min gamla blogg, tro inget annat, så lätt blir ni inte av med mig hi hi!
Men jag funderar också på en annan blogg, nåt helt annat....men ja mer om det när jag fått ordning på mina tankar och idéer!


Sen min älskade mamma dog har jag ofta tänkt på hur skört livet är, hur snabbt saker och ting kan förändras utan den minsta förvarning...
Livet beter sig helt enkelt inte riktigt som vi vill och planerar och hur ont det än gör så förväntas vi att gå vidare...relativt snabbt också, allt ska vara som precis som vanligt.
Det är i tystnaden och ensamheten som sorgen kommer smygande, när minnen, känslor och saknad samlas och kryper innanför skinnet och allt känns på ett märkligt sätt helt hopplöst...
Jag har massor att se fram mot detta år, nya dörrar har öppnat sig och mina projekt börjar falla i god jord och jag hoppas jag kommer att få känna den där glädjen snart igen, förväntningarna och att kunna se framåt igen och självklart kommer jag att göra det framöver...ja jag hoppas verkligen det!


Näe nu kan jag inte sitta här med mina tankar längre, dags att sätta fart och bli klar med det jag måste innan midnatt!

Stor varm godnattkram,
Titti

måndag 13 januari 2014

Jag och min skumtomtiga mage...


Den söta rumsgranen som jag köpte innan jul har nu fått flytta ut i växthuset, den växer så det knakar så jag lär väl ha en stor julgran där inne till midsommar!
Ja sen är ju brevlådan knökfull av vårens och sommarens alla klädkataloger och sen alla tidningarna som överträffar varandra med olika "gå ner 8 kg på 2 dagar-tips" och här sitter man efter julens alla godheter med en skumtomtig mage och ja, jag känner verkligen inte för att beställa en minimal bikini i januari månad om man säger så!


Däremot så frossar jag i blomsterkylarna, kan inte få nog av alla härliga blommor och jag har alltid en god anledning att köpa mig en bukett...det finns ju så mycket att fira! Ja att det är måndag t ex!


Ha en riktigt bra start
 på veckan vänner!

Varm kram,
Titti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...