Bloggintresserade

lördag 1 mars 2014

Det har varit en usel dag...


Det har varit en usel dag…vaknade till dimma och dis och med en lätt molande tandvärk och som grädde på moset hade ett rör läckt nere i källaren så det var det bara till att sätta igång och ösa vatten och rädda det som gick att rädda. Tjoho vilken rolig start på dagen!



Efter lunch fick det bli en promenad på stranden…

Denna tid är ju ganska så dyster, tyst och enslig... men ack så vacker och rofylld. Här trivs jag!
Det finns inte mycket som slår en stund här bland doftande tång och skriande måsar trots att 
färgskalan denna årstid kanske inte är den mest upplyftande om man säger så…


Det enda färgglada jag såg var en kvarglömd gul spade efter sommarens byggande av sandslott...


Söta små snödroppar hittade jag överallt på vägen tillbaka…jag blev genast på bättre humör!


Men några timmar senare dalade det stora vita snöflingor över ön...
och alla snödroppar täcktes av ett vintervitt täcke igen.
Usch vilken usel dag…

På måndag blir det till att ringa både tandläkare och rörmokare för att få ordning på allt!
Näe nu tänker jag inta soffhörnet med min molande tand och försöka glömma
 den här dagen…och ute snöar det fortfarande stora vita snöflingor…

Kram från mig!

fredag 28 februari 2014

Gammal "skåpmat"...


Go kväll på er! Äntligen fredag…inte en dag försent, eller hur? Ja det bara svischar till så är det ju måndagsmorgon igen så nu gäller det att njuta av två lediga dagar!
Det var verkligen kul och intressant att läsa alla era kommentarer i mitt förra inlägg om vad ni tyckte om just annonser och reklam på bloggen…mycket tänkvärt!


Ja jag vet…det känns som det är år sen jag visade några bilder från här hemma…men det har ju varit så mörkt och trist den senaste tiden och sen julgranen åkte ut har det inte hänt mycket här! Har inte haft varken tid, ork, lust eller inspiration till att möblera om eller pynta...det kanske kommer med vårljuset nu, hoppas det!


Så ni får stå ut med lite gammal "skåpmat" som ni säkert sett förut…


Vardagsrummet med sin dammiga gamla hylla och prylar…


Hallen med sitt gamla dammiga postfack…


Köket…som i helgen ska storstädas…


Ja men först tar vi en riktigt skön fredagskväll tycker jag!

Allt gott till er!

Varm kram,
 Titti

onsdag 26 februari 2014

Det där med bloggandet...


I går kväll när jag satt en stund och kikade runt bland alla fina bloggar som finns (och det finns verkligen många!) så satt jag även och  funderade på det där med annonser som så många har på sina bloggar…
Jag är lite nyfiken på vad ni tycker om annonser? Hur känner ni? Fint, fult, nödvändigt, intressant?
Ja jag bara slänger ut en fråga till er utan några som helst aspekter, jag är bara helt enkelt väldigt nyfiken på hur andra tänker, tycker och känner och hur ni ser på era egna bloggar och bloggandet? (Ja även ni som inte har någon egen blogg, vad ni tycker!)
Ofta dyker frågan upp "varför har du inte annonser på din blogg? Du kan ju tjäna pengar ju!" och visst tjänar många en rejäl peng på att få sin blogg sponsrad och att det kanske "betalar" den tid det tar att blogga, inget fel med det alls…för tid tar det och självklart ska alla göra precis som dom vill på sin egna blogg, det är ju det som är vitsen med det hela och det som är så roligt!

Nåja, den dagen min blogg tar för mycket tid eller när det inte är kul längre…ja då slutar jag…men än så länge är det bara roligt, och visst tar den tid…men den tiden är för mig självvald, ibland har man tid, ibland inte och då blir det färre inlägg…
Jag försöker hålla min blogg väldigt kravlös och enkel i min lilla värld (jag är verkligen allergisk mot krav!!)  och bästa, absolut bästa belöningen för mig är era fina och glada kommentarer, alla trevliga mail och alla jag "lärt känna" genom bloggvärlden, det räcker gott för mig!

Bästa onsdagen till er alla!
Kram Titti

söndag 23 februari 2014

Mitt hjärta smälter...


Så är sticklingarna i god jord, alla fröerna ska sås och nu har jag faktiskt gett mig själv köpstopp på fröer annars måste jag nog bygga ut växthuset i sommar! Men det är ju så himla kul att botanisera i alla frökataloger och odlarambitionerna är ju som alltid skyhöga inför våren...


Hittade några nya pelargonsorter som måste testas…


Snyggaste fröpåsarna har Runåbergs…knappt så jag vill öppna dom!



Sen bara måste jag visa er det vackraste av vackra…tog för ett tag sen in en plommonkvist och nu blommar den. Mitt hjärta smälter…tänk så mycket glädje en enkel liten kvist kan ge!

Ha en mysig söndagkväll allihop!
Kram Titti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...