Bloggintresserade

fredag 28 mars 2014

Tiden går fort när man har roligt - vi kör en utlottning!


Tiden går fort när man har roligt… 
Ja jag har nu bloggat sen den 29 september 2010...startade lite blygsamt, lite trevande och jag hade ingen aning vad jag skulle skriva om eller visa, varje inlägg var en prövning!
Men HWIT BLOGG har nu hängt med troget i snart 3 1/2 år och det är fortfarande lika roligt, lika inspirerande och som grädde på moset har jag fått många nya fantastiska vänner genom bloggen.
Ja ni har alltid funnits där i med och motgång…i ur och skur…det värmer verkligen!


Bloggen har nu hunnit få (till min stora lycka!) över 1000 följare och besökarantalet är nu snart över 192.000…otroligt, ja det trodde jag aldrig, aldrig någonsin!

Ja detta måste ju givetvis firas med en utlottning och vad passar väl då inte bättre än med lite fransk vallmo…som växer så här vackert på Öland!

Jag lottar ut 10 påsar med handplockade frön av denna vallmo som blommar i de mest ljuvliga pastellfärger…
Det enda du behöver göra för att delta är att lämna en kommentar. Alla får 1 lott var och utlottningen varar fram till fredagen den 4 april!


Du får gärna sprida att jag har en utlottning med bilden ovan och länka till mig!


Lycka till nu!

Tack snälla för att ni så troget kikar in här...
ni är verkligen guld värda!

Kram, Titti

onsdag 26 mars 2014

Rena rama skräckfilmen!


Jag tycker att jag startar nästan alla inlägg nu för tiden med att skriva "oj, redan onsdag...fredag eller ja söndag", men det är ju faktiskt så, det är ju faktiskt redan onsdag igen!
Dagar och veckor svischar bara förbi och det man planerar på söndagen inför kommande vecka brukar spricka redan på tisdagen…det blir till att bara beta av det viktigaste, hoppas på att man inte blir sjuk och sen hålla koll på alla post-it lappar som sitter överallt med viktiga tider, möten och kurser…ja det går bra vissa veckor, andra inte!
Nu har jag de senaste månaderna försökt komma till skott med att boka en tid hos optikern och detta har länge stått högt på min tråkiga "måste-göra-lista" ja den som aldrig hinns med av någon konstig anledning...
En kväll när jag lagt mig och skulle läsa så var allt ett enda sudd och sen har det bara fortsatt, och fort går det. Nu är jag riktigt trött på att inte kunna läsa utan att ställa boken eller morgontidningen 3 meter bort och jag är lika trött på att komma hem med lustiga kryddor bara för att jag inte ser vad det står på burken, ja för att inte tala om det finstilta på förpackningarna vilket är helt fullkomligt omöjligt att läsa!
Nåja, så nu tänker jag sätta en stor lapp på kylskåpet att i morgon blir det till att ringa optikern för undersökning av dom ljusblå! Måste, måste, måste!
Dock har jag märkt en klar förbättring av att se sig själv i spegeln…man är ju riktigt snyggt suddig och dessutom helt rynkfri! Bara det! Misstänker dock att det blir nog annat ljud i källan när jag fått ordning på synen och ska ta mig en titt i spegeln…ja det lär väl bli rena rama skräckfilmen! Puh!

Ha en skön onsdagkväll allihop
och varm kram 
från mig!

söndag 23 mars 2014

Operation röjning är avslutad!



Ja så var det söndag igen, en helt vanlig skön söndag i mars…
Jag har äntligen städat ur växthuset och lyckats få lite ordning därinne,  makalöst så mycket bråte man samlar på sig, det blev hela 5 sopsäckar med bara trasiga lerkrukor och andra konstiga saker som på något vis har hamnat där. Operation röjning är avslutad!



Att städa växthus tar på krafterna så grillen sparkades igång, 
härligt med årets första korvgrillning…och så gott!


Ja så var den här helgen till enda. I morgon ska jag hjälpa en vän med att ta lite produktbilder
till hennes nya hemsida och webshop, det blir en rolig start på veckan! 
Hoppas ni också har en härlig vecka framför er…och glöm inte att göra någon glad varje dag, ett glatt leende och ett hej kostar faktiskt ingenting!

Kram Titti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...