Bloggintresserade

lördag 5 april 2014

Och vinnarna är...


Så himla roligt att ni var så många som ville vara med i min lilla utlottning av fransk vallmo och jag önskar att jag hade haft en påse till er alla men nu hade jag ju tyvärr bara 10 påsar att ge bort...
Nåja ett stort grattis till er som vann och snälla maila mig er adress till hwit77@gmail.com så kommer det lite vackra vallmofrön på posten!

Och vinnarna är...

Rutiga Pricken
Where Five Valleys Meet
Ellinor Häggström
Tant Otteskruf
Heléns Gott & Blandat
Gjuterian
Syster Vit
Hannis
Vardagssaker
Hjem & Glede


Varm kram,
Titti

fredag 4 april 2014

FLOWERS by titti & ingrid - Vår på verandan


Temat i FLOWERS denna gång var så himla roligt att göra, Ingrid och jag tänkte visa er lite vår på verandan!
April…ja fortfarande är det ganska så färglöst både i naturen och i trädgården. Det är då det är extra roligt att sätta lite vårpiff och färgglädje på verandan eller trappan…
Plantskolorna och blomsteraffärerna dignar just nu av penséer i allsköns färger och många andra små söta vårblommor. Penséer är ju också en av de första blommor vi kan plantera ut på våren och som tål lite frost så den känns extra välkommen tycker jag!


Några enkla körsbärskvistar i en kanna, snart på väg att slå ut!
En liten föraning om vad som komma skall...



Här har jag samlat min lilla vår på verandan! Lite rostiga krukor, penséer, en söt rosa tusensköna 
och en liten julros som blommade helt ensam i rabatten fick en plats i glaskupan…
Tulpanerna och hyacinterna i korgen under bänken har stått inne den senaste veckan men håller 
nog några extra dagar till när de får komma ut i lite kyligare väder.


Bredvid dörren hänger en enkel krans gjord av björkris och en videkvist…


Söta krusiga rokoko-penséer…en vårfavorit!



Den andra delen av FLOWERS, min blomkompis Ingrid med den superfina och inspirerande bloggen OF SPRING AND SUMMER måste ni nu bara kika in till, hon har säkert redan full vår i London så det ska bli spännande att se vad hon hittat på med dagens tema denna gång!

En stor blommig vårkram 
till er alla!

onsdag 2 april 2014

Rivstart på dagen...


Rivstartade dagen med ett alltid lika gastkramande återbesök hos tandläkaren med min krånglande tand och på eftermiddagen blir det ett nytt besök hos optikern igen…det känns som om det kommer att bli en väldigt dyr dag idag, plånboken lär vara tämligen platt innan kvällningen!
Nåja man får tänka lite positivt, solen strålar från en klarblå himmel, det är redan april och min pastellfärgade dubbla julros blommar just nu helt underbart så livet är inte så tokigt ändå…

Ha nu en fantastisk onsdag
och njut av det lilla!

tisdag 1 april 2014

Höga stegar och vingliga stolar...


Jag har varit uppe och klängt på höga stegar, stått på vingliga stolar, smala diskbänkar eller så har jag legat platt som en padda på golvet…det har letats ljus, bra vinklar och skrattats en massa!
Ja här har fotats produktbilder i dagarna två till min goa vän som snart startar eget här på ön.
Vi är precis klara med bilderna så just nu är vi ganska så trötta och glada…
Jag ska visa er mer sen när allt är klart med hennes webshop och hemsida, det kommer att finnas mycket fint där, jag lovar!


Och med en viss träningsvärk i kroppen över allt klättrande och klängande så ska jag nu sätta mig ner med en stor kopp te, några skivor gott nybakat bröd och kika runt lite hos er och se vad ni har hittat på sen sist…ha en skön kväll!


Bästa kramen till er alla!

söndag 30 mars 2014

Vårkänslor!


Det har verkligen varit en skön helg…strålande sol, helt vindstilla och riktigt riktigt varmt här på ön! Tvätten har torkat fint ute på linan och  t o m min gamla katt verkar ha fått vårkänslor!
Antingen har hon har skuttat runt och jagat fjärilar eller så har hon legat helt utslagen på veranden och lapat sol och när det blev för varmt där så har hon förflyttat sig till påsen med planteringsjord och legat där! Förmodligen svalt och skönt där på jorden men hur jag nu ska få henne ren igen är ett annat kapitel…man badar ju liksom inte denna surkatt om man har lite självbevarelsedrift kvar och framförallt inte om man är rädd om livhanken!


Kolla vilken vacker trädgård…ett hav av blåa scillor och en gammal hänggunga under det stora trädet. Tänk att få sitta där och drömma sig bort en skön sommarkväll! Visst ser det härligt ut?
Jättekul att ni är så många som vill vara med i min lilla utlottning här på bloggen och 10 vinnare kommer att dras på fredag. Lycka till!


Ha nu en skön kväll...
Kram!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...