Bloggintresserade

lördag 3 maj 2014

Åh, allt krånglar!



Åh, blogger bara krånglar för mig just nu, morr! De inställningar jag tidigare haft och som fungerat bra ger nu bara gryniga bilder! Fler som har märkt något konstigt med blogger när man lägger ut bilder? Ja jag får undersöka den här saken en annan dag för teknik gör mig rynkig i förtid och nu vill jag bara ha en skön lördagskväll, inta soffhörnet och se en bra film! Så får det bli!

Kram på er!

Psst… nästa vecka blir det FLOWERS igen och ni kommer även att få följa med till ett otroligt vackert men något spöklikt ödehus här på ön och sen en sväng till ett ställe med en härlig lantlig touch!

fredag 2 maj 2014

Det var väl då ett väldigt springande på folk...


Ja det var väl då ett väldigt springande och rännande på folk! Jag försöker att få lite lugn och ro på mina promenader som brukar avnjutas i ett makligt tempo med näsan både uppe i skyn och nere på marken för att insupa alla vårens underbara dofter, blommor och kvittrande vårfåglar men överallt flåsar folk förbi mig, gammal som ung, vilt joggandes med höga knälyft, blåvioletta ansikten och oftast iklädda neonfärgade träningskläder och joggingskor!
Jag känner mig liksom lite i vägen när alla ska förbi mig och där går jag och hasar och envisas med att inte släppa den där strandskatan med blicken…
Detta springande på folk verkar vara en ny trend som jag totalt missat (som allt annat när det gäller träning och svettiga pass!)
Ja kanske borde man haka på och köpa sig ett par illgula skor och ge sig ut i spåret. Förmodligen väldigt nyttigt, förmodligen väldigt skönt (efteråt!) och förmodligen skulle man inte behöva inta vassruggen i sommar, men…det finns alltid ett men när det gäller motion i mitt liv…

Nja, jag tror jag sätter mig under korkeken en stund, blundar och njuter av stillheten istället…luktar lite på blommorna och tittar på molnen, det är skönt det med och motion för själen!



Varm kram från (en lat) livsnjutare!

tisdag 29 april 2014

Snart så...




Snart så blommar det så här ljuvligt i hela trädgården. Det är knappt så man vill gå in på kvällarna, och jag som är både morgontrött och kvällstrött får verkligen ta mig i pyjamaskragen och försöka ta till vara på varje minut nu, gäsp!
Nu stundar Valborg och 1 maj, skönt med några lediga dagar igen…kanske kan jag passa på att sova lite ute i solstolen, förena lite nytta med nöje om man säger så!



Ha en skön kväll allihop och 
kram till er alla!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...