Bloggintresserade

fredag 13 juni 2014

På väg...


På väg är hon...denna fantastiska tjej som jag jobbat med hela våren nu och snart, snart så är projektet i hamn! Jag fick nämligen den stora äran att fota allt till hennes nya webbshop och hemsida som snart är på gång och klar. Ett projekt som tagit sina timmar, både vid kameran och datorn men det är ingenting jämförelsevis mot vad jag ser vad hon lägger på sitt företag…det har varit så spännande att följa en tjej med så mycket kreativitet, vilja och kunnande, önskar jag hade hälften av det!
Idéerna har sprudlat och jag har bara tjatat om att vi måste ha ljus, ljus, ljus och många gånger har vi verkligen inte haft de bästa förutsättningarna men på något vis har vi rott det hela i land med alla bilderna! Nu är det bara det roliga kvar, inspirationsbilderna…och ljuset har vi nu, miljön har vi…och idéerna flödar så jag hoppas det blir bra! Hoppas!


Ha en skön kväll!

tisdag 10 juni 2014

En god morgon!


Helgen har varit riktigt varm och gårdagen var ännu varmare, stekande sol, vindstilla och temperaturen var uppe och snuddade på 30 heta grader! De flesta hade tagit sin tillflykt till stranden men jag och en god vän åkte Öland runt och besökte plantskolor kors och tvärs i ett rasande tempo…växthus så varma att vi kom ut med blåvioletta ansikten och det såg tidvis ut som vi hade badat med kläderna på!
En varm, solig och rolig dag som resulterade i ett baksäte fyllt av rosor och myror!


I morse vaknade jag pigg som en mört 03.30, otroligt, detta har då inte hänt på år och dag!
Jag är ju oftast rejält morgontrött så detta var verkligen en helt ny upplevelse. Innan klockan var 6 hade jag hunnit tvätta, göra klart skattedeklarationen, fixat matlådan och cyklat och köpt jordgubbar…



Sen en lugn och skön frukost ute på verandan med solvarma nyplockade jordgubbar och morgontidningarna, fortfarande svalt och skönt ute men det känns att det kommer att 
bli ännu en het dag, inte ett moln på himlen...


Ja det lär bli en lång tisdag och jag har kurs sent i kväll också, så jag misstänker att jag nog kommer att känna mig lika trött som blommorna på bilden när jag kommer hem och jag lär nog inte vakna pigg och alert 03.30 i morgon bitti igen…men jag är så glad för denna morgon!

Ha en härlig dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...