Bloggintresserade

onsdag 26 februari 2014

Det där med bloggandet...


I går kväll när jag satt en stund och kikade runt bland alla fina bloggar som finns (och det finns verkligen många!) så satt jag även och  funderade på det där med annonser som så många har på sina bloggar…
Jag är lite nyfiken på vad ni tycker om annonser? Hur känner ni? Fint, fult, nödvändigt, intressant?
Ja jag bara slänger ut en fråga till er utan några som helst aspekter, jag är bara helt enkelt väldigt nyfiken på hur andra tänker, tycker och känner och hur ni ser på era egna bloggar och bloggandet? (Ja även ni som inte har någon egen blogg, vad ni tycker!)
Ofta dyker frågan upp "varför har du inte annonser på din blogg? Du kan ju tjäna pengar ju!" och visst tjänar många en rejäl peng på att få sin blogg sponsrad och att det kanske "betalar" den tid det tar att blogga, inget fel med det alls…för tid tar det och självklart ska alla göra precis som dom vill på sin egna blogg, det är ju det som är vitsen med det hela och det som är så roligt!

Nåja, den dagen min blogg tar för mycket tid eller när det inte är kul längre…ja då slutar jag…men än så länge är det bara roligt, och visst tar den tid…men den tiden är för mig självvald, ibland har man tid, ibland inte och då blir det färre inlägg…
Jag försöker hålla min blogg väldigt kravlös och enkel i min lilla värld (jag är verkligen allergisk mot krav!!)  och bästa, absolut bästa belöningen för mig är era fina och glada kommentarer, alla trevliga mail och alla jag "lärt känna" genom bloggvärlden, det räcker gott för mig!

Bästa onsdagen till er alla!
Kram Titti

19 kommentarer:

  1. Hej Titti!!
    Tycker det är skönt med bloggar som INTE har annonser! Blir ett mer stillsamt intryck! Men som du skriver...alla gör ju som dom vill. :-) Håller med dej, så länge det är roligt o det finns dom som gillar det man gör så kommer jag också att fortsätta. Det är belöning bara det! :-)
    Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Reklam, hmm? Har inte funderat alls på det tror jag. Tänker att vem skulle klicka på annonserna och därmed göra att jag tjäna pengar. Själv klickar jag ju aldrig på dem hos andra. Fast jag kanske är ett undantag. Men mest bryr jag mig bara om det är en trevlig blogg att läsa och så struntar jag i relamen ;-)
    Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Så bra skrivet om det. Känner detta
    .Ha en fin dag! Kram goa du

    SvaraRadera
  4. Nu har du haft samma funderingar som jag ,hihi....jag har ju inte ens blogglista av den enkla anledningen att jag inte vet hur man gör....och det här med annonser vet jag inte heller hur det fungerar....men jag har ju tid att blogga och kolla andra bloggar, så det är klart att skulle man tjäna en liten slant på det så tackar man inte nej....jag jobbar ju inte heller ;)....men som sagt jag vet inte hur det fungerar, tyvärr....men jag älskar att blogga, och det är huvudsaken ;)).....
    Kram till dej !

    SvaraRadera
  5. Hej Titti,
    Jeg ved slet ikke hvor meget der egentlig kan tjenes ved reklamer, men som jeg har det nu foretrækker jeg at besøge blogs uden reklamer. For mit vedkommende handler det at blogge slet heller ikke om penge. Det handler mere om alt andet, som nye venskaber, kommentarer fra mennesker som jeg med glæde følger fordi de tillader mig via deres ord og billeder, at give mig et glimt af deres liv.
    Kram til dig :-)
    Birgitte

    SvaraRadera
  6. Dear Titti!
    I don' t want it ...
    It' s my blog and I' m free!
    Happy week!
    With love,
    Geli

    SvaraRadera
  7. Je vois que la Hollande fait honneur à sa réputation de pays des fleurs et tes billets nous les montrent de magnifique façon.
    Bonne journée et à bientôt!

    SvaraRadera
  8. Personligen så tycker jag mer om bloggarna som INTE har en massa annonser....Men mest för att jag upplever det rörigt!! Sen förstår jag att många vill tjäna en slant på detta:)

    Kram Eva

    SvaraRadera
  9. Tycker att bloggar med reklam är sååååååå jobbiga, vi överöses med reklam överallt annars så det är skönt med reklamfria bloggar med vackra bilder, så som din tex.
    Ha det gott!
    Eva

    SvaraRadera
  10. Gillar inte en massa annonser om det jag gillar ,för det är ju så det är att om man är inne på något till exempel kameror och tittar så då har du hela tiden annonser om foto på alla bloggar som har annonser .Ja bloggar också för att det är ett andningshål i vardagen i den här åldern .Nu läste jag en skrämmande undersökning att föräldrar tillbringar 22 minuter per dag med sina barn men 75 minuter på facebook .Jag är inte med på facebook förr i världen pratades det om skvallerkärringar det där är dagens variant av dom ,kram nette

    SvaraRadera
  11. Titti, I do not want to include ads on my site ... except for the link to my etsy.com shop, of course!

    Yes, some sites I regularly visit do feature advertisements that must give the blogger some sort of income. However, I don't ever click on the ads...that is not why I like visiting those bloggers.

    As you wrote...each person has the freedom to do as she or he wishes! xo

    SvaraRadera
  12. Jag vet egentligen inte vad jag tycker, hoppar över den utan att kolla är lite avig mot reklam över huvud taget ser den aldrig på tv eller läser inga reklamblad hemma.
    Skulle nog inte själv ha det hos mig. Jag bloggar för att kunna få en liten historia om min koloni sparad med bilder text och era kommentarer. Och för att jag tycker det är såå vansinnigt roligt just nu, en länk ut i vida världen.När man som jag mest sitter hemma.Och att läsa vad andra gör och vad de tycker.
    Ha en fin dag
    kram Meta

    SvaraRadera
  13. Mitt mål är absolut att kunna ha annonser på bloggen men inte vilka som helst utan med ett innehåll som jag själv styr över. Jag lägger ner många timmar på mitt bloggande, timmar som jag tar från min tid med mina barn, att då kunna använda de pengar som annonserna skulle kunna ge mig till att hitta på roliga saker med familjen får mig att må bra. Jag använder inte bloggen som dagbok utan jag bloggar för mina läsares skull, och tycker att det är kul. Jag tycker att det är självklart att om man kan och vill tjäna pengar på bloggen ska man kunna få göra det, alla vi som bloggar vet ju hur mycket tid som krävs för att kunna driva en blogg. Kram Madame Edith

    SvaraRadera
  14. Ja du, jag har valt bort klickreklam som någon
    annan lägger in, men det blir ju mycket reklam
    ändå. Men då väljer jag själv för vad jag vill länka
    till, och det kan vara väl så lönsamt.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  15. Hej, jag är ny här på din fina blogg och jag kommer helt klart återvända med eller utan reklam. Jag stod själv för ett år sedan och tog beslutet att lägg atill reklam på min blogg och det är vaken något jag ångrar eller älskar, det är inte många kronor man tjänar men något lite för att förgylla tillvaron med något roligt. Man kan själv styra vilket innehåll och det tycker jag är bra.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  16. Kjære Titti,synes du beskriver så godt dette med blogging...visst er den beste belønningen alle de flotte bekjentskapene man etterhvert får,og all den fine inspirasjonen!!! :)
    Det gjør det jo verdt det!!!Klart om man ble rik på annonser hadde man vurdert det,men personlig er jeg ikke glad i annonser så det holder jeg meg unna!!!!Og synes det gir et mye renere uttrykk når jeg besøker andre blogger som ikke har annonser!!!Jeg synes bildenen bloggerne legger ut skal være bildene vi ser på og ikke ha noe annet som hopper og blinker og stjeler oppmerksomheten!!!
    Toveklem:)

    SvaraRadera
  17. Jag är inte speciellt förtjust i reklam överhuvudtaget.. oavsett i vilket sammanhang den dyker upp.
    Vilket det då är mig självklart att det inte finns i min blogg. Jag bloggar endast av den anledningen att jag tycker det är roligt och har det som en slags terapi :)

    Jag håller verkligen med dig att den bästa belöningen är när någon tagit sig tid att skriva en kommentar... Det är som bomull för själen!

    Önskar dig en härlig helg!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  18. Hei skjønne Titti!
    Min beste belønning er som din.....herlig bekjentskap og flotte kommentarer!
    DET gjør meg GLAD!
    Så fint å hente inspirasjon hos hverandre:)
    Nå er jeg på vei i seng....lang dag med et bursdagsbarn i hus;))) vi har hatt en flott dag:)
    God helg snart!

    Smil og klem
    Camilla .

    SvaraRadera
  19. Ja du, det där har jag också funderat på.... tyvärr så tycker
    jag det ser ganska fult ut med annonser... men det är klart att
    alla gör som de vill!
    Kram på dig... och va roligt att du kikade in till mig!
    Sofia

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att lämna en kommentar här! Det betyder så mycket för mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...