lördag 17 juli 2021

Jag slokar i värmen!

Värmen fortsätter! Det fanns bara ett läge idag och det var att bada! Att få lite svalka! Vattnet är varmt och skönt och det är en sann lyx att ha sina smultronställen kvar där det fortfarande är lugnt och stilla. Inga husbilar eller en extra skrällig After Beach med tillhörande mingel! Det får Böda Beach ta hand om...

Näe har var det korsord som gällde, en kopp kaffe och ett stillsamt dopp i böljan den blå!

Tyst och så väldigt fridfullt, det allra bästa enligt mig... Ja värmen är påtaglig. Växterna slokar. Jag med. Visst är det är skönt och sommar blev det ju! Med en fullkomlig bravur! Men lite regn och en mulen dag skulle jag just nu välkomna också. Bara för en dag eller kanske två. Kommer jag ihåg dessa härliga, heta dagar i november tro???  Förmodligen inte!
Bäst att njuta nu och sen sitta helt stilla i skuggan :)

KRAM

14 kommentarer:

 1. It is finally also hot here today!
  Nice to go swimming.

  SvaraRadera
 2. Hej Titti!
  Härligt med ett hav att svalka sig i, och skönast att få vara i lugn och ro på en egen bit av stranden. Det skulle bli lite svalare nu så jag hoppas på det,
  Ha det gott /Marika

  SvaraRadera
 3. Draga Titti,
  Pozele tale imi transmit gustul minunatei veri! Sunt de acord cu tine si statul in apa este confortabil.
  Imbratisari,
  Mia

  SvaraRadera
 4. Yes, July seems to be a very hot month and here it also means drought. I do a lot of watering to keep my flowers alive.
  The yellow wreath you made looks very pretty. I need to make something similar to hang on my garden shed door. Take care and try to keep cool.

  SvaraRadera
 5. Titti, I know your suffering! It is hot here in Kentucky, too! Our hottest month is always August, so there is still some hot weather to go. Stay cool!

  SvaraRadera
 6. Ja jädrar vilken fantastisk sommar det blivit i Sverige i år.
  Njut i skuggan för snart är dessa dagar ett minne blott och mörkret i antågande.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 7. Mmm igår var en ljuvlig dag vid havet. Jag går ett antal meter från den stora badplatsen och vips är sorlet och barnen på en behaglig ljudnivå som överträffas av vågskvalpet. Men tyvärr ser jag att växterna i lunden börjar sloka trots att jorden är fuktig. Vi är fler som kan tänka oss liite svalare.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 8. Härliga strandbilder och vatten och bada är väl det enda som gäller nu. En olidlig hetta är det och allt slokar ju, vi också!
  Undrar varför folk åker utomlands när det är varmare här än i t.ex. Spanien. Kanske man vill ha lite svalka! ha-ha!
  Ja, vi hoppas på regn och kyligare dagar nu, men det lär dröja!
  Ta hand om dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 9. I wasn't sure where to post my answer to the question you left on my blog so I'll answer it here. The page I posted is from The Country Diary of an Edwardian Lady. I'm glad you liked it.

  SvaraRadera
 10. Ja vi badar i ett kör. Men idag är det lite svalare och det känns skönt efter alla riktigt heta dagar.Korsord på bryggan det är finfint tycker jag med. Underskattat!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 11. Ser fantastiskt härligt ut, men värmen tar på kroppen och det vill till att försöka att inte göra för mycket, dricka mycket och hålla sig så mycket som möjligt i skuggan.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 12. Herlig og vakkert!

  Klem, Ida

  SvaraRadera
 13. Blåa nyanser, så svalkande i värmen. Ostadigt väder väntar runt hörnet, så vi får försöka njuta av sommarvärmen. Underbara bilder som vanligt.
  Kram från Ingela

  SvaraRadera
 14. Ja, det är härligt med alla bad som man kan ta i år. Det behöver vi. Själv åker jag med livskamraten tidiga mornar för dopp. Längre fram på dagen så gör jag innejobb - det är för varmt att vara ute.

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att lämna en kommentar här! Det betyder så mycket för mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...