Bloggintresserade

fredag 14 januari 2011

Så var det fredag igen....




Fredag igen... härligt! I helgen ska jag börja botanisera lite bland vårens frökataloger och se vad som finns - alltid lika spännande!
Tyvärr har denna vinter tagit knäcken på mitt växthus, taket bågnar av all tung snö, hoppas det går att fixa det till våren - ja annars får det väl bli ett "öppet" växthus med friska vindar i och sen hålla tummarna att det blir en regnfri sommar :) Nåja, det problemet får jag lösa senare......nu ska jag bara drömma mig bort bland blommor och fröer!

Skön fredag på er!

onsdag 12 januari 2011

Här trivs man!


Idag tänkte jag att ni skulle få kika in hos min goa vän E igen! Detta är det vackraste av alla vackra hem i mina ögon....här finns massor av underbara gamla ting med själ och hela hemmet andas lugn och ro - här bara trivs man!
Att E är florist kan man inte undgå, överallt hittar man små söta buketter och blommor....(ni skulle se hennes brudbuketter, det är nästan så man vill gifta sig igen!)
Häng med på en rundvandring i detta fantastiska hem....vi börjar i köket!






















 Önskar er en fortsatt härlig vecka !

måndag 10 januari 2011

Skrynklig skönhet....


Hittade så fina nejlikor idag...den kan tyckas som en ganska så trist och vanlig blomma men nu finns den i så många härliga annorlunda färger (inte bara i chockrosa och rött!)
En mer tacksam snittblomma får man leta efter - billig, lättskött och står länge....länge! Kan inte bli bättre! Och den är dessutom i sin enkla skrynklighet sååå vacker.....

Lev väl!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...