söndag 6 februari 2011

Smultronställe....


Jag har fått så många goa mail från folk som ska besöka Öland nu i sommar och som vill veta hur man hittar till underbara Gårdby Kafé och Lanthandel...här kommer en liten vägbeskrivning!
Från Ölandsbron ta andra avfarten mot Ottenby, väg 136. Kör ca 2 km och sväng sen vänster mot Gårdby, Norra Möckleby, efter ca 3 km svänger man höger mot Gårdby. Kör ca 1 mil, precis efter Gårdby kyrka så svänger man vänster i korsningen. Gårdby Kafé och Lanthandel ligger i slutet av byn på höger sida.
Jag hoppas jag fick allt rätt nu, men Öland är inte så stort så det är ingen risk att ni kör vilse här!
Framåt våren tänkte jag att ta med er till lite härliga smultronställen här på ön som är väl värda ett besök...det finns en hel del pärlor!
Skön söndag på er!

lördag 5 februari 2011


Jag önskar er alla som tittar in här en riktigt skön helg!

fredag 4 februari 2011

Kransar och hjärtan....


Idag blåser det full storm här på ön och det snöar vågrätt, vart tog våren vägen??? Nåja, det är ju bara februari och fortfarande vintermånad, man får inte glömma det....
Fick en stor bukett förra helgen med massor av vit brudslöja i, brudslöja är perfekt att göra små kransar och hjärtan av så jag köpte till lite ljusrosa brudslöja och gjorde några söta kransar i olika storlekar och ett och annat hjärta...lätt som en plätt att göra och dom är ju lika fina när dom torkar sen!

Ha nu en riktigt härlig fredag allihopa!

onsdag 2 februari 2011

Mysig fika.....

 
Idag fick det bli en tur till Gårdby Kafé & Lanthandel för en god fika. Tog med mig lite tråkiga "måste-göras-läsas-saker" och satt i lugn och ro med gott kaffe, en mumsig hembakad kanelbulle och fick massor gjort....perfekt! Detta är verkligen mitt "må bra ställe" och man är alltid på gott humör när man åker härifrån! Längtar till våren då man kan sitta ute i den ljuvliga trädgården och fika...eller i orangeriet om det regnar.
Butiken är nu fylld med massor av vackra lantliga ting och i Kafé & Lanthandeln finns massor av godsaker - kan det bli bättre???


Ha en fortsatt lugn och fin vecka!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...