onsdag 7 september 2011

Min blogg fyller 1 år!


Nu är det nästan exakt 1 år sedan jag startade HWIT BLOGG! Oj vad det här året har gått fort....och roligt har det varit!
218 st inlägg, 16788 st besökare och 411 st följare av bloggen - jag bockar och bugar allra ödmjukast och blir alldeles varm i hjärtat!
Nu är jag inte så mycket för utlottningar och jippon så istället får det bli en liten symbolisk ros till er alla som tittar in här och förgyller min dag och blogg, jag är så glad att ni finns!

Stor stor kram!

måndag 5 september 2011

Här ska röjas!Ny vecka - nya tag! Har varit så dålig på att fota här hemma nu i sommar, allt står som det står och tiden till att pynta och fixa har liksom inte funnits till...känns som man visar samma bilder hela tiden :)
Nu börjar ork och lust infinna sig och det ska bli kul att göra en liten rokad här hemma, ommöblering och rensning av saker står på schemat...suck vad man samlar på sig mycket!

Lev väl och kram på er!

söndag 4 september 2011

En dag på stranden...
Idag har jag bara legat på bryggan....njutit av de sista underbara sommardagarna! Stränderna är tomma och semesterhysterin är som bortblåst. Det är nu som vi bofasta tar oss till stranden med kaffekorgen, lugnt och skönt, bara en och annan solfantast som tar till vara på sommarens sista solstrålar i sin brassestol!
Ljumma vindar...ljummet vatten...Öland är som bäst i september!

Önskar er en fin söndagkväll!

lördag 3 september 2011

Vad vore livet utan hallon?Hallon...finns något godare? Tror inte det! Varje morgon har jag i morgonrocken gått ut och plockat en skål till frukost och framåt kvällen har det blivit en skål solvarma hallon till gräddglassen - mums!
Buskarna denna sommar har varit översållade med hallon så man har verkligen kunnat frossa....
Ska nog frysa in några liter så man har till höstens alla pajer och bakverk! Nog så viktigt!

Hoppas ni alla har en skön helg!


fredag 2 september 2011

Trädgårdsdax!

Härligt! Fredag igen! Nu väntar en lång skön helg...det ska bli toppenväder enligt prognosen så i helgen ska trädgården få lite ansning och omvårdnad, har inte riktigt hunnit med min trädgård den senaste tiden så det finns en hel del att stöka med! Tro mig!
Kirskål...ogräs...nedfallna äpplen & päron...vildvuxna buskar...ja listan är lång!

Önskar er alla en fin fredagkväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...