måndag 5 mars 2012

Bland tomatfröer och pelargoner...


I helgen fick jag en hel hög med olika pelargonsticklingar och en ny spännande liten sort, en svart petunia så nu börjar man verkligen få lust till att städa ur växthuset ordentligt och börja odlingssäsongen...kanske lite tidigt än men tomatfröerna är i alla fall i jord och jag hoppas på en gedigen skörd av solmogna tomater i sommar!
Mitt fikonträd har stått kvar ute i växthuset hela vintern, jag var säker på att det hade kylts och tvärdött men döm om min förvåning när jag nu såg små små knoppar på det - lycka!
Nu väntar lite middagsmat och sen tidigt i säng, är mer än lovligt trött denna måndag...
Önskar er alla en mysig kväll!fredag 2 mars 2012

En stilla stund...


Varje dag försöker jag ha en stilla stund, en stund när jag bara "är" med eller utan tankar, när jag känner efter vad jag vill och om jag är på "rätt" stig eller om jag håller på att gå helt vilse, vilket jag ofta gör! Man har så många måsten, andras krav, egna krav och mitt i allt detta ska man känna viljan, glädjen och lusten att ta sig mot sina egna mål i livet....inte lätt!
Denna lilla stilla stund är helig för mig, ibland är den 5 minuter, ibland är den 2 timmar...
Så mina vänner, ha en stilla stund varje dag, gå på din magkänsla och följ din stig och ditt hjärta...
Livet är verkligen inte det enklaste, vissa har alltid tur, vissa har alltid otur, ibland är livet en enda lång uppförsbacke och ibland så går det glatt utför - så är det!
Men att unna sig en liten stund för sig själv, varje dag, är som att ge den varmaste av alla varma kramar - och den är till dig själv!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...