Bloggintresserade

fredag 30 mars 2012

Det är ni värda!


Så var det fredag igen och en lång, skön helg väntar! Önskar er en jättefin, lugn och mysig fredagskväll - det är ni värda!

Varm kram!

torsdag 29 mars 2012

Ljust och pastelligt!


Storstädning pågår här hemma och till påsk ska jag väl ha ett (någorlunda) dammfritt hem! Men det tar tid det där med städningen för mellan dammvippan och skurhinken kommer jag på nya idéer och så flyttar man på möbler och saker hela tiden (vilket är mycket roligare än att städa!)
Nu har hallen fått sig en vårstädning och lite tillfixning...ljust och pastelligt! Den underbara gröna fågelburen och det ljuvliga körsbärsträdet har jag hittat här!
Ja nu innan allt "det äkta" blommar så får man faktiskt lov att ta till lite fejk i blomsterväg...
Näe nu är det dags för lite sömn...gäääsp...vi hörs i morgon! Kram!


tisdag 27 mars 2012

Vår på ön!


Hoppas ni har haft en skön tisdag! Vårvärmen fortsätter och jag läääängtar efter att köpa en massa söta vårblommor och plantera lite, kanske lite tidigt än och på lördag lovar dom snö! Usch! Men det är nog snabbt övergående hoppas jag...
I helgen hittade jag vårens första vitsippor så nog är det vår alltid - åtminstone här på ön!

Varm vårkram på er!

söndag 25 mars 2012

Man får faktiskt lata sig...



Idag har jag bara latat mig (som jag alltid gör på söndagarna!)
Filten åkte ut på verandan och sen var det bara att sätta sig i vårsolen med senaste Amelia Vår, lite gott kaffe och glass med hallon och bara njuta...
Sämre kan man ha det om jag säger så och man får faktiskt lata sig och ta dagen som den kommer - i alla fall på söndagarna!


 
Hoppas ni har haft en riktigt skön söndag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...