Bloggintresserade

lördag 27 oktober 2012

Projekt Höst!


I den lilla hallen på övre våningen har jag min arbetsplats...men av någon konstig anledning hamnar jag oftast nere vid köksbordet med den bärbara datorn...kanske för att jag inte trivs så bra däruppe. När jag jobbar vill jag ha lugn och ro, lite skön musik och helst kunna stänga dörren om mig...det är inte så lätt här, men sen kom jag ju på...



...jag har ju detta rum - mitt SKRÄP RUM! Här inne hamnar allt som jag inte har plats med, där jag stuvar in allt möjligt och aldrig orkar ta tag i! Här öppnar man dörren och kastar in allt från julsaker till möbler som inte får plats...ja här inne råder det en riktig salig röra kan man säga!
Men nu har jag bestämt mig att det här rummet ska bli mitt alldeles egna arbetsrum, där jag kan stänga dörren, ha ordning och reda, sätta på lite skön musik och där jag kan jobba i lugn och ro! Så får det bli!
Nästa vecka ska jag börja röja här, golvet ska målas och en massa möbler ska ut på Blocket...sen är det dags för det roliga - att fixa till här inne!
Så, detta får bli mitt alldeles egna Projekt Höst!





Ha en fin lördagkväll!

fredag 26 oktober 2012

Det värmer mitt hjärta...


Hemma igen...i dag ska jag bara ta det lugnt, packa upp resväskan, klappa katten, handla lite och ta en kik på en nyöppnad inredningsaffär i Färjestaden - känns som en bra avslutning på veckan.
Hu vad kallt det är! När jag igår åkte genom Gamleby, Västervik så låg det snö på taken och det rykte sådär vackert ur alla skorstenar...såg ut som ett julkort! Ja snön är på gång och det är väl snart dags att leta upp vinterstassen som ligger nerpackad längst in i garderoben.
Önskar er den bästa av alla fredagar och jag är så glad att ni kikar in här till mig på bloggen - det värmer mitt hjärta dessa kyliga dagar!
 
Kram!

onsdag 24 oktober 2012

Mot sydligare breddgrader...


Kyligt och kallt...lite snö i luften, ja här behöver man både mössa och vantar för att inte frysa! Burr!
I morgon väntar 11 timmars bussresa hem igen till "sydligare breddgrader" - hem till fina Öland igen! Dags att börja packa allt, göra klart det sista och sen ha en skön onsdagkväll...
 
Kram på er!



måndag 22 oktober 2012

Vackert, ödsligt och förfallet...


Det här gamla huset går jag ofta förbi på mina promenader...det är vackert, ödsligt och förfallet. Murgrönan har tagit över, flyttat in och slingrar sig genom dörrar och gamla fönster...man får nästan känslan av att murgönan tar hand om det gamla huset så här på ålderns höst.
Näe nu ska jag fortsätta redigera lite bilder, ta en kopp te och sen lägga mig tidigt! I morgon väntar shopping i Norrtälje!

Ha en jättemysig måndagkväll allihop!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...