Bloggintresserade

lördag 26 januari 2013


Kikar bara in här lite snabbt och önskar er den bästa av lördagkvällar! Nu ska här poppas popcorn...känns som om jag och min eländiga mage behöver det!

Kram!

fredag 25 januari 2013

Ack så skönt!


Fredag - veckans absolut bästa dag! Det har varit en tuff vecka...på många sätt...
Helgen är ganska så fullbokad, både på gott och ont tyvärr...
Min mage har krånglat rejält den här veckan och jag vill nog helst bara vara hemma och ta det lugnt i soffan.
Ta hand om mig själv, hämta nya krafter...vila...sova...
Jag tror faktiskt att jag skippar allt på schemat den här helgen och bara lyssnar på min mage - brukar bli bäst så!
Nu tycker jag vi njuter lite extra av två lediga dagar och jag tänker börja med att ta mig en riktigt lååång sovmorgon och en lååång frukost i morgon - ack så himla skönt!

Lev väl vänner - stressa inte!


torsdag 24 januari 2013

Morgonkaffe och ullstrumpor...


Sitter här med mitt morgonkaffe, det är en kylig och tyst dag, en ganska trist vanlig torsdag i januari.
Ullstrumporna och tjocka tröjan är på...tittar ut genom fönstret...ser ett frostigt, kallt och vitt vinterlandskap utanför...så uppmuntrande!
Växthuset ser ut som en isig vit igloo och jag hoppas verkligen att tak och väggar håller för all snö...
Men tiden rullar på och om bara några månader kommer jag att sitta här med öppet fönster, dricker mitt morgonkaffe och hör allt fågelkvitter utanför..
När man tidigt, tidigt går ut i växthuset, känner dofterna, ser allt knoppas, ser igelkotten som bor under verandan och som alltid slår sina lovar runt växthuset tidigt på morgonen på jakt efter mat, det gamla kuttrande duvparet som kommer varje morgon och som är så punktliga så att man nästan kan ställa klockan efter dom! Ja då är det VÅR!
Men en liten föraning av våren har jag dock redan fixat på köksbordet, små videkissar, vaktelägg och anemoner på ett fat - det behöver man när man sitter här med sitt morgonkaffe i bara ullstrumporna!

Varm kram på er - ha en fin dag!

tisdag 22 januari 2013

Totalt hjärnsläpp!


I helgen fick min dator ett totalt hjärnsläpp (kan en dator få det?!) Ja bokstavligen i alla fall...allt krånglade och bilder bara försvann så det var bara att snabbt lämna in datorn och hårddisken i måndags för lite välbehövlig service, omsorg och tillfixning. Misstänker starkt att det inte kommer att bli månadens roligaste och billigaste utgift om man säger så...nåja, känner mig dock lite ovan utan min kompis och har nu bara en lånad dator tills vidare...inte alls samma sak!
Så innan min dator behaga komma hem igen (och alla mina bilder på hårddisken) så får ni idag bara lite snabbt tagna bilder från sovrummet...håll tillgodo!

Skön tisdagskväll på er!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...