Bloggintresserade

fredag 29 november 2013

Bland anemoner, ranunkel och en och annan fransig tulpan...


Vill bara önska er alla en jättefin helg och 1:advent med denna ljuvliga tulpanbukett…

Blommor är något jag alltid unnar mig, året om, det ska alltid finnas en bukett på bordet och nu denna årstid så dignar ju blomsteraffärerna av vackra snittblommor, jag vill ha allt!
Anemoner, ranunkel, vackra tulpaner, snitthyacinter, eucalyptus,  ja blomkylarna dignar av vackra snittblommor i allsköns färger och jag frossar hejvilt!
Kanske inte världens billigaste nöje med tanke på vad blommor kostar här i Sverige men jag lägger hellre pengar på blommor än på kläder och smink hi hi...
Nåja, denna vita fransiga skönhet kan man ju bara inte motstå, eller hur?

Varm kram från mig!

tisdag 26 november 2013

Dags att lysa upp tillvaron lite...


Tycker inte det var längesen det var skördefest här på ön, pumporna lyste oranga vid varje husknut och december kändes väldigt, väldigt långt borta…


Vips smäller till och i almanackan står det nu 1:a advent på söndag! Fattar ingenting…
Hög tid att ge sig upp på vinden och leta ljusslingor och annat pynt att lysa upp tillvaron med, nu är det bråttom!
Förvisso är redan de första hyacinterna inköpta, äpplen och talgbollar till fåglarna är på plats, men ändå…jag hinner inte med!


Och i helgen är det julmarknad på Kalmar Slott och ja det får gärna komma ett litet vitt snötäcke tills dess så att man får lite julkänsla också!
Hoppas verkligen jag får en stund över att åka hit…det är en riktigt mysig gammaldags och genuin julmarknad med allt från juldelikatesser till fint hantverk…väl värt ett besök tycker jag!


Nu tar vi kväll vänner,
ha det gott!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...