Bloggintresserade

fredag 24 januari 2014

Johnny Depp, Enya och en och annan skräcködla...


Undrar ni vart jag har tagit vägen? Hm, ni ska få några ledtrådar…Johnny Depp, Enya och en och annan skräcködla! Detta kan ni få klura på så återkommer jag snart!

Stor varm fredagskram 
på er!


måndag 20 januari 2014

Jag är lite sen...


Jag är lite sen...jag vet...tulpanens dag var ju den 15:e och det missade jag helt! Nåja, det får bli en liten bukett till er idag istället!
Nu är jag iväg på en liten road trip så det blir lite stiljte här på bloggen några dagar, inte alltid internet fungerar överallt, man vet ju aldrig...så jag passar på att önska er några sköna dagar så hörs vi snart igen!

Varm kram!
Titti

söndag 19 januari 2014

Ljus, färg och sköna kontraster!


Åh så roligt det var att läsa om era frukostvanor och tusen tack för alla era sköna kommentarer!
Just nu längtar jag otroligt mycket efter att få in både ljus, färg och sköna kontraster här hemma...kanske är det den urtrista gråskalan utanför fönstret som får mig att vilja frossa i färg!


Ja jag är ju en väldigt "beige" människa här hemma så att bara våga ta in färg är ju en prövning! Men hur glad blir man inte av en knallgul Tolixpall? Sköna plädar i pastelliga glada färger? eller ett gammalt nött och slitet träbord i turkos?


Plädarna gillar jag skarpt, tror jag ska börja med en sån! En god vännina till mig säljer dom här på Öland och jag har länge, länge velat ha en, tror jag ska slå till nu och unna mig lite färg i livet!


Önskar er alla en skön söndag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...