Bloggintresserade

fredag 11 juli 2014

Värmebölja, semestrar och högsommar...


Vill bara önska er alla en skön och mysig fredagskväll och samtidigt passa på att säga att ni är bara bäst! Ni kikar in här trots värmebölja, semestrar och högsommar och lämnar så gulliga kommentarer.
Ja vad vore bloggandet utan er? Inte mycket…

Hjärtlig kram,
Titti

torsdag 10 juli 2014

Tropiska nätter & iskalla kylklampar...

 

Värmen fortsätter och ja, det är bara till att gratulera alla er som har semester nu! Hoppas ni har lata och sköna dagar på stranden och att ni frossar i rejäla mängder glass, det hör ju semestern till…

Ni som har följt mig här på bloggen ett tag vet ju hur jag brukar gnälla på mitt gamla hus vintertid…det är dragit och kallt och oftast är det dubbla raggsockor, tjock tröja och toppluva som gäller inomhus men lika kallt som huset är på vintern, ja lika varmt är det på sommaren, helt makalöst!
Alla fönster står på vid gavel långt in på natten men vad hjälper det, eftermiddags- och kvällssol i sovrummet och en lika soluppvärmd vind ovanpå det gör att igår var det över 30 heta grader i sovrummet vid 22-tiden, ja det är inte lätt att sova då…
Funderar skarpt på att montera in iskalla kylklampar i madrassen om värmen ska fortsätta eller så får det bli att sova i baksätet i bilen med full aircondition på…undrar bara vad grannarna skulle säga om dom ser mig där sovandes i baksätet när dom hämtar morgontidningen! Ja strunt samma egentligen, det kan jag bjuda på…allt för att få sova!


Kram från en trött och varm Titti

söndag 6 juli 2014

Här var det varmt!


Himmel och pannkaka vilken värme! I dag steg temperaturen nästan upp till 30 soliga grader här på ön och det har varit mer än lovligt svettigt vill jag lova…det enda man har kunnat göra är att sitta i skuggan och andas lugnt (om man nu inte vill trängas på beachen med 5000 glada turister!) och det ska visst bli sommarvärme hela veckan! Ja nu ska jag inte klaga när sommaren äntligen visar sig från sin bästa och soliga sida, det gäller bara att gilla läget och ställa om termostaten i kroppen och innan den är omställd håller jag mig nog snällt i skuggan, puh!


Ha en skön sommarkväll mina vänner!
Varma kramar,
 Titti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...