Bloggintresserade

lördag 16 augusti 2014

Så drog vi då i väg...


Så drog vi då i väg...halva Canadensiska släkten och jag på kamelridning! Ett märkligt och exotiskt inslag i den Öländska faunan om man säger så och jodå, det var hos den charmige kamelbonden på norra Öland som var med i "Bonde söker fru" som höll i denna happening!
Dom verkar trivas här på ön, kamelerna, kanske man skulle fundera på detta som fortskaffningsmedel framöver istället för den bensindrivna dyra bilen! Tänk att sadla denna pälsiga charmör och i sakta mak ta sig över bron varje morgon…inte dumt alls, lite sjösjukevarning dock men det finns det bot för!
Måste bara hitta en kamelparkering i Kalmar först...







Kärlek vid första ögonkastet!

Nu tar vi kväller vänner…

Varm kram,
Titti

onsdag 13 augusti 2014

…det gäller att vila sig i form!


Bomber och granater vilket väder jag vaknade till i morse! Ösregn och mullrande åska...frukosten fick inmundigas till levande ljus och ja nog får man en liten föraning om vad som komma skall alltid.
Oj, så var det redan onsdag igen. Detta är en späckad vecka där både kamelridning, utbildning och stor släktträff står på schemat. Veckan avslutas sen med en Ironman, en riktigt rolig vecka med andra ord!
Ja tro nu inte att jag ska medverka i en Ironman som visst innebär 3800 m simning, 180 km cykling och 42195 m löpning! Så galen är jag inte även om det verkligen hade behövts lite träning efter denna lata och varma sommar. Jag är just nu i fasen att jag tycker fortfarande det är en prestation att bara gå ut med soporna så jag väntar lite med att göra en Ironman om man säger så, dock ska jag heja på, lugnt tillbakalutad i en solstol…det gäller att vila sig i form!


Önskar er en härlig dag vänner!

Kram Titti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...