fredag 27 maj 2022

Dags att njuta...Jag njuter! Av varje minut när grönskan är sådär alldeles och särdeles underbar. När allt är så där otroligt vackert så man får gnugga sig i ögonen två gånger för att ta in allt. Ljuset, färgerna, grönskan, de ljumma vindarna, havsbrus, solens sköna värme och alla djuren som får komma ut på härlig sommarvila, grönt sommarbete...
Jag har några nu veckor på mig att njuta av allt innan ön exploderar av turister!Vad har ni för planer för sommaren? Berätta! Jag kommer ingenstans med mitt knä och nytt pass får jag inte förrän först i början på december med dessa köer så här får man bara gilla läget och stanna hemma. 
Tur jag bor som jag bor! Där jag trivs allra bäst. Hemma. Nära himmel och hav...


Ha en fin helg nu och njut av varje vårvind!

KRAM

14 kommentarer:

 1. The poppies are so pretty.

  SvaraRadera
 2. Sonen hjälpte mig att byta webbläsare så nu kan jag enkelt hantera mitt eget kommentarsfält och kommentera här hos dig! Yiiipppiii.
  Så himla tråkigt med ditt knä! Förstår att det måste vara frustrerande både att ha ont och att inte kunna sköta om trädgården som du brukar. Du får fokusera på det vackra och jag tackar för vackra bilder.....speciellt den på den skira vallmon. Ljuvlig!
  Kram och ha en riktigt fin söndag!
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Planer i sommar... ..det är för långt kvar!! 'gapskratt' Tänker att jag sitter tillbakalutad i en stol hos dig och njuter. Njuter av utsikten, vallmorna och ljuden - fåglarnas sång och havets kluckande. Så jäkla skönt!!

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 4. Hej Titti!
  Dina bilder visar tydligt varför du trivs bäst hemma. Har inga specifika planer ännu. Har precis varit och ansökt om ett nytt pass, när det är i handen kan man börja planera. Trivs också bäst hemma sommartid. Håller tummar och tår för att ditt knä skall bli bättre.
  Stor kram /Marika

  SvaraRadera
 5. Titti w pięknym miejscu na ziemi mieszkasz, właśnie wróciliśmy z Olandii. pozdrawiam.

  SvaraRadera
 6. Så somriga bilder, ja Öland är vackert just nu och med lite regn kanske ännu vackrare. Inget vidare det där med knäet, bara sitta och inte kunna ta sig någonstans.
  Vi har tidig semester och tänker oss mestadels hemma (vi har ju fönster att måla), någon trip till Öland och kanske någon till sonen i Halmstad.
  Något pass har jag inte heller, har fått tid i slutet på juli så jag räknar med slutet av augusti/september.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 7. Helt magiska underbara bilder på ditt Öland.
  Vi vet inte hur det blir med någon resa till Sverige i sommar. Blir det ingen så blir vi hemma också.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 8. That is certainly enjoying the beautiful poppies, the horse in the green meadow, the water and the clouds.

  I enjoy your beautiful blog.

  Greetings from far,
  Hilly

  SvaraRadera
 9. Visst är det helt underbart just nu! Man vill verkligen stanna tiden. Jag njuter också i min torpträdgård och det blir nog mest att vara där i sommar och lite utflykter till nära och kära och kanske några gäster. Inga storvulna planer direkt, men njuta mest av sommaren. Du bor ju verkligen på en underbar plats, men jag kan tänka mej att det inte är lika kul med alla turister och köer överallt. Trist detta med passeländet.
  Fortsätt krya på ditt knä och njut på!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 10. så fina bilder ..de andas verkligen sommar ..här blir de nog en till hemma sommar med kortare utflykter som funkar för mitt knä..ha en fin helg

  SvaraRadera
 11. Beautiful scenery Titti. I love poppies. Hope your knee pain heals soon, chronic pain is awful. My right leg hurts all the time due to my spine issue - I hesitate to have the surgery though!
  Enjoy your lovely garden this weekend - I hope the sun is shining for you as it is here.
  Hugs - Mary

  SvaraRadera
 12. Tror faktisk aldri jeg har vært på Øland, ser jo veldig koselig ut. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvaraRadera
 13. Once again I had some trouble getting my comment in. But I finally succeeded.
  You live in such a beautiful are. I guess that's why you are over-run by tourists who also think the area is so lovely. Enjoy the weeks before they arrive!! ( and I hope you get some help with the knee pain).

  SvaraRadera
 14. Wir leben da, wo andere Urlaub machen;) Gute Besserung...Herzlichst Kirsten

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att lämna en kommentar här! Det betyder så mycket för mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...