lördag 2 juli 2022

Både jag och dator kokar!


Datorhärvan tar nog aldrig slut! Min gamla dator har ju gjort sitt och när allt skulle överföras till den nya blev allt jättekonstigt! Gamla bilder jag kastat men som tydligen fanns kvar på hårddisken åkte in igen i nya datorn och nya bilder är borta, ja allt är en salig soppa! Mitt bildredigeringsprogram har uppdaterats och jag känner inte igen någonting...ja jösses! Jag är för gammal för sånt här!!!!!
 

Det lär bli 2027 innan jag fått ordning på allt igen! Sen ska man inte hålla på med tekniska saker i hettan. För hettan har varit olidlig! Igår trodde jag att jag skulle smälta bort helt. Allt torkar bort. Vissnar. Jag med! Gräsmattan ser ut som en stäpp i Sahara. Inne i växthuset mätte jag 85 grader!!! Tomater och gurka storknar, bara chilin som klarar den här värmen just nu...


Hovdamerna gör en trädgårdsrunda tidigt på morgonen men sen ligger de mest och flämtar under bilen i skuggan. Jag brukar serva dom med lite kall vaniljglass på eftermiddagen -  mycket uppskattat:)


Det lilla regn/åskväder som for förbi igår var inte mycket att hurra för...3 regnstänk! Men mellan alla tekniska problem och sommarhetta försöker jag njuta av en barbent tillvaro. En stund i skuggan. Allt gott som går att grilla och så mängder av solvarma jordgubbar. 


Sommaren rullar vidare. Värmen också...

KRAM!

13 kommentarer:

 1. Hej Titti!
  Hoppas det ordnar sig med datorn, inte kul att det strular. Värmen fortsätter hos oss också men det känns svalare då vi haft det blåsigt och mulet idag. Du har rena rama bastuvärmen i ditt växthus, i mitt var det 25 idag men då står det lite i skuggan av de stora träden och jag har öppet allt som går att ha öppet, och så blåser det idag. Glass till hönsen låter härligt, förstår att de uppskattar det.
  Ha en trevlig helg /Kram Marika

  SvaraRadera
 2. Bonjour Titi,

  It seems you have a heat wave in Sweden. Here, in the region of Paris it was 12 days ago. The extreme heat at our heights is difficult to bear because we are not used to it
  Sorry to read that you are struggling with your computer. Some things escape our understanding and it's infuriating!

  Stay in the shadow if possible and bon courage !

  Hélène

  SvaraRadera
 3. Men vad tråkigt att ni inte fick ta del av regnet som kom till oss?! VI hade ett rejält åskväder med tillhörande regn häromnatten. Och nu väntar svalare väder hos oss, så det bör det väl bli hos er också hoppas jag!
  Trist med datorstrul också, hoppas det löser sig så du inte behöver vänta tills 2027 innan det är löst!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Balm for the soul. Thank you for sharing. Hugs,
  ~Jo

  SvaraRadera
 5. Sorry about the computer problems. Hopefully you will get at least some of it cleared up.
  The excessive heat makes everything more difficult. I hope you get some relief from the heat soon ( and maybe a good rain).

  SvaraRadera
 6. Love the wild flower bouquet - beautiful.
  Great picture of the hens!
  It can be a real pain getting a new computer and learning all the changes.

  SvaraRadera
 7. Inte roligt med datorkrångel. Ja och värmen får ju faktiskt hjärnan att inte fungera som den brukar. Fortsätt njut av jordgubbarna och bara ben. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 8. Jag är så glad att jag har en datornörd här i huset som hjälper mig när datorn strular.
  Ha en fin söndag och du får väl ta och sätta på vattenspridaren och ta en svängom i den.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 9. our rain was the same "3 splashes" and they cancelled the fireworks!! i just went through computer woes, what a hassle, but i have come out on the other side. why don't you get central air conditioning, it is wonderful for when the heat is unbearable!!

  SvaraRadera
 10. Det är inte klokt hur varmt det kan bli, svårt att greppa faktiskt. Äntligen har det blivit lite svalare en bit in i landet i alla fall. Tacksam för det är jag. Men vattnar gör jag två gånger dagligen ändå.
  Ha de gott och lycka till med nya datorn. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 11. Ett elände med denna hetta och så datorstrul ovanpå det! Jag kan verkligen tänka mej hur svettig allt är! Sån otur med några regnstänk bara, när det behövs så mycket. Vi har ändå fått hyfsat mycket ändå, men värmen har varit sååå otroligt tryckande. Hoppas att det vänder hos dej också! Vaniljglass till hönorna - jo, jag tackar! Kan tro att de ändå trivs hos dej trots värmen.
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 12. O no! Computers are so not me also!…love your roses beautiful…love happy week Ria and Leaf 🍀🐾💗🍀

  SvaraRadera
 13. That's not so nice computer problems.
  I can't stand the heat very well.
  What beautiful hollyhocks!
  The chickens are hot too :)

  All the best and greetings to you Titti,

  Hilly

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att lämna en kommentar här! Det betyder så mycket för mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...