onsdag 1 augusti 2012

Var är han????


I helgen lånade sonen min bil och skjutsade sin flickvän till jobbet som under resans gång av en händelse ser en spindel gå på benet och när hon fösöker vifta bort den  - biter den henne! Jamen vad är detta?? vad har jag för monster i bilen och hur har den kommit dit?? Kan spindlar bitas?? Nu är det så att min son är inte det minsta rädd för spindlar och när han säger att den var stor, ja hur stor tror ni inte den är i min fantasi då??
Jag som är fullkomligt livrädd för spindlar!! Jag har med andra ord en jättefågelspindel i bilen! Säker en meter mellan ögonen!
På kvällen öppnade jag alla dörrar på bilen och viftade med snöborsten lite här och där för att se om odjuret kom fram...men icke...var är han??
Förmodligen sitter han bekvämt uppkrupen under ett bilsäte och hånskrattar åt mig och bara väntar på att hoppa fram när jag ligger i 90 knyck på Ölandsbron och inte kan stanna någonstans...ja detta gör mig inte till någon bra bilförare kan jag säga och jag sitter som på nålar när jag kör och jag flackar med blicken i backspegeln om jag ska se han sitta där i baksätet eller kommer han att hoppa upp i framsätet och spänna fast säkerhetsbältet och fräsa - kör! Ja vad vet jag....inte bra för mina nerver detta!!!
I morse när jag vaknade kom jag på den lysande idéen att spruta det gamla hederliga medlet Radar i hela bilen för att ta honom till sällare jaktmarker men om jag också sen ska sitta där sen och köra i ångorna av Radar lär väl det ta livet av mig också...

Har ni några bra tips om hur man får ut en enorm spindel ur en bil mottager jag tacksamt tips!
Ja annars blommar de dubbla petuniorna fint i växthuset...men just nu har de låg prioritering, jag känner mer för att ha en odjursfri bil!!!

Kram från en med spindelfobi!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...