Bloggintresserade

lördag 22 december 2012

Rom...i mitt hjärta!

Detta var min alldeles egna julklapp! Några dagar i Rom...denna fantastiska stad, mina drömmars stad! Det känns som man går bland teaterkulisser hela tiden, historia och makalösa miljöer blandas med dofter av god mat och var man än tittar så är allt så otroligt vackert...
Det är verkligen perfekt att åka till Rom i december, det är alldeles lagom med turister, inga köer till de större sevärdheterna...ca 13-15 sköna grader och uteserveringarna är fortfarande öppna!







Maten! Älskar det italienska köket!








Härligt goda apelsiner... i december! Bara det!




Vy från mitt hotellrum...ett underbart litet hotell vid Piazza Navona!
Summan av kardemumman är att jag MÅSTE återvända till Rom igen...snart! Jag är redan förlorad!
Människorna, maten, staden, klimatet, här lämnade jag en bit av mitt hjärta kvar...

fredag 21 december 2012

Redan fredag...


Men hu vad dåligt med inägg det har varit här på bloggen denna vecka...jag har inte så mycket att skylla på, mer än att denna vecka rullade på alltför fort, ja och nu är det redan fredag...så var det med det!
Jag har julpysslat lite i matrummet, ser ni min enorma julgran i hinken? hm...det är ungefär vad som får plats i julgransväg här hemma, men den duger fint! Nissarna är på plats så nu känns det riktigt juligt här hemma!
I morgon får ni se lite bilder från min "julklapp"! Där var det ingen snö om jag säger så...

Ha nu en härlig fredagkväll allihop!
 






måndag 17 december 2012

Jordens undergång och fridens liljor!


Så var det då bara 7 dagar kvar till julafton...
När jag handlade idag kändes det som om jordens undergång var nära...folk med vilt stirrande ögon, håret på ända och kundvagnar proppade till bristningsgränsen med diverse julmat, stora chokladkartonger och en och annan hyacint uppstickandes bland alla sillburkarna! Puh...
Här hemma råder fridens liljor, jag tar det lugnt, min lilla minigran är pyntad, kälken har tittat fram under snön igen och sillen köper jag på söndag...ingen stress här inte!
Min julklapp har jag redan "öppnat", har ju varit bortrest några dagar så i slutet av veckan får ni se vad jag hittat på!
 
 
Nu släcker vi ljusen!
Sov Gott!




söndag 16 december 2012

Hemma igen!


Så...då var man hemma igen! Efter nästan 12 timmars resande känner jag mig ganska så mör och trött i huvudet...
Lämnade för några dagar sen en kritvit ö i full snöyra och nu när jag kom hem ser det ut som en blaskig, gråful, dimmig dag i november istället - jag som trodde på en vit jul i år!
Nåja, nu ska här snabbt packas upp, katten ska klappas och sen blir det till att sova gott...och länge!

Stor kram!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...