onsdag 7 augusti 2013

En fantastisk tur på södra Öland...


Augusti och helt plötsligt är köer och turister borta, det går snabbt att handla och man möter bara en och annan tysk husbil på vägarna...lika märklig känsla varje år!
Men eftersom jag gillar allt detta när lugnet lagt sig så är det nu läge att göra en massa kul på ön när det mesta fortfarande är öppet...
I dag har jag varit på en fantastisk tur på södra Öland där både olika loppisar, ett naturarv och en fantastisk plantskola ingick och som sen avslutades på ett skönt ställe där en god matbit avnjöts!
Ja egentligen avslutades dagen med ett besök på en god väns gamla vackra prästgård och som vanligt när jag kommer till såna här fantastiska ställen står tiden stilla, man vill bara flytta in, stanna kvar...vill ha!
400 kvm...vackra rum med högt i tak, glasveranda, en otroligt skön mix av nytt och gammalt och ett kök lika stort som mitt hus...ja min haka är som vanligt nere i knävecken och det lär ta dagar att få upp den igen! Tänk vilka fantastiska hus och människor det finns här på ön!
Nåja dagens bilder är inte från prästgården men väl från ett annat projekt som jag jobbar med just nu...makalöst vackert det också och mer om det sen framöver...
Nu är det verkligen dags att slå ihop datorn och försöka få sig lite välbehövd sömn!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...