Bloggintresserade

onsdag 7 augusti 2013

En fantastisk tur på södra Öland...


Augusti och helt plötsligt är köer och turister borta, det går snabbt att handla och man möter bara en och annan tysk husbil på vägarna...lika märklig känsla varje år!
Men eftersom jag gillar allt detta när lugnet lagt sig så är det nu läge att göra en massa kul på ön när det mesta fortfarande är öppet...
I dag har jag varit på en fantastisk tur på södra Öland där både olika loppisar, ett naturarv och en fantastisk plantskola ingick och som sen avslutades på ett skönt ställe där en god matbit avnjöts!
Ja egentligen avslutades dagen med ett besök på en god väns gamla vackra prästgård och som vanligt när jag kommer till såna här fantastiska ställen står tiden stilla, man vill bara flytta in, stanna kvar...vill ha!
400 kvm...vackra rum med högt i tak, glasveranda, en otroligt skön mix av nytt och gammalt och ett kök lika stort som mitt hus...ja min haka är som vanligt nere i knävecken och det lär ta dagar att få upp den igen! Tänk vilka fantastiska hus och människor det finns här på ön!
Nåja dagens bilder är inte från prästgården men väl från ett annat projekt som jag jobbar med just nu...makalöst vackert det också och mer om det sen framöver...
Nu är det verkligen dags att slå ihop datorn och försöka få sig lite välbehövd sömn!


tisdag 6 augusti 2013

Phlox - en favorit!


En av mina favoritblommor är phloxen...mormor odlade den flitigt och då var den mest en växt som fanns där och fyllde ut rabatten med sina glada färger tyckte jag men med åren (ja man börjar väl bli gammal...) har jag bara mer och mer börjat älska denna skönhet och doften, ja doften...det räcker med en liten kvist så har man väldoft i hela rummet! Bara det!
De senaste dagarna har varit mer än lovligt varma, man har bara orkat röra sig mellan hängmattan och grillen, idag är det lite lättare i luften så det är verkligen läge att hitta på något roligt!

Ha en bra dag allihop!

lördag 3 augusti 2013

Vill bara...


Vill bara önska er en fortsatt skön och varm helg...hoppas solen skiner på er och att livet känns gott!



fredag 2 augusti 2013

...sommarens varmaste dag!


Vilken dag! Vilken kväll! Värmen är tillbaka och i morgon ska vi visst få sommarens varmaste dag!
Det blir bra, som vanligt håller jag mig i skuggan med en god bok och något kallt att dricka...stranden väntar jag med några veckor till och jag badar inte under 25 grader i vattnet, så det så, det är ju rena rama självplågeriet annars, burr! Möjligtvis kan jag doppa mig om jag får ha en våtdräkt på mig...
Nåja, jag har i veckan snickrat mig ett stort trädgårdsbord som nu ska målas - det får bli fredagsnöjet!

Solig & varm kram till er alla!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...