Bloggintresserade

fredag 27 september 2013

Fågelburar, sifoner & madonnor...nu blir det loppis!


Japp, så var min något enkla miniloppis ganska så klar! Som sagt i all enkelhet! Nu ryker fågelburar, madonnor, fattigmanssilver, kaminspeglar, sifoner och annat smått & gott...
Efter dagar av krypande på vinden och i garderober så känns hela jag dammig och full av spindelväv men ack så skönt och jag hoppas nu på att allt finner ett nytt hem!


Vi gör så här...om det skulle vara något som lockar på bilderna så bara maila mig på hwit77@gmail.com...först till kvarn är det som gäller om du vill köpa något!
Vill du komma hit och titta så går det hur bra som helst också! Jag är här hemma mellan 11-16 lördag och söndag...maila gärna mig först bara!


Svårt att sätta ut alla priser här men för att ni ska få ett hum så ligger alla tavlor på ca 50-150:-, kaminspeglar 350:- (en stor vit kaminspegel 450:-), småplock på bordet mellan 10-100:-, kyrkoljusstake 300:-, täcke 300:-, gamla särkar, linnen 150:-, gammal ljusblå vattenkanna 100:-, gamla ströare 35:-, fattigmanssilver runt 50-150:-...
Ja ni får maila om ni ser något ni vill veta pris på!










Detta är min juvel...stor takkrona i plåt med svagt rosa prismor från House Doctor...jag har dock inte plats för den längre, hoppas den finner ett nytt hem snart!


Som sagt bara maila mig! 
Hoppas vi hörs eller syns i helgen!

torsdag 26 september 2013

Vindpinad ö och bloggloppis!


Så kan det gå! Partytältet vi skulle ha till helgens stora loppis har blåst sönder...japp tyvärr vänner, inte mycket att göra åt eller hänga läpp för så är det när man bor på en vindpinad ö!
Tiden har inte funnits till att leta nytt tält eller en plats att vara på så det blir till att stuva in alla kartonger i garderoben igen...
MEN eftersom jag nu ändå har dragit fram en massa saker som ska säljas så gör jag så här istället,
jag tar några bilder på det mesta och slänger ut här på bloggen under morgondagen, så om ni hittar något ni är intresserade av så bara maila mig!
Det får bli en liten mini bloggloppis istället, kan bli bra det med!

Blåsig kram från Öland 
och mig!

tisdag 24 september 2013

Var det inte sommar och sol nyss?


Var det inte sommar och sol nyss? Nu är verkligen hösten i antågande....

 
Min trädgård vill nu gå i vila och visar det så väl med vissna blad och en allmän likgiltighet...




Känns som det var igår när vallmon fick knoppar...lärkan drillade och morgnarna var ljusa...


Nåja, hösten är inte så dum den heller...
Alla granna färger och härliga rotfrukter...ja det kan kännas riktigt bra det med!

Ha det gott!

måndag 23 september 2013

Ja en tanke bara...


Ja så känns det idag...och varför inte en extra dag mellan tisdag och onsdag också? Veckan behöver verkligen fler dagar tycker jag...
Ja en tanke bara, en helt vanlig måndag i september!

Lev väl vänner!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...