Bloggintresserade

lördag 19 april 2014

…glöm nu inte att njuta av varje sekund!


Vilket påskväder vi har! Här på ön har temperaturen nästan snuddat på 18 sköna soliga grader…
Påsklunchen åt vi utomhus under värmande solstrålar, dörrar och fönster står fortfarande på vid gavel även om det börjar bli kväll…ja man får tacka allra ödmjukast för dagar som denna och hoppas innerligt på att flera kommer! 
Allt börjar spira och bli sådär härligt vårgrönt, nu stundar en grönskande tid, en helt underbar tid, en tid att ta hand om…och glöm nu inte att njuta av varje sekund!



Varm kram till er alla!

fredag 18 april 2014


Jag vill bara önska er alla en helt underbar påskhelg…med en bukett av vitsippor!

Kram,
Titti

onsdag 16 april 2014

FLOWERS by titti & ingrid - På påskbordet


Snart stundar den härliga påsken med massor av ägg, färgglada fjädrar och gott godis! Temat i FLOWERS denna gång tyckte Ingrid och jag passande skulle vara…på påskbordet!
Ja nog kommer det att finnas godsaker på påskbordet men denna gång bjuds det också på en garanterat kalorifri tårta…



I påskriset hänger ägg med små söta violer i…


Kaffekoppen är fylld med vårblommor…plockade från trädgården.


Tårtan gjorde jag av 2 st blötlagda oasis som jag skar till en rund form. Här använde jag 3 st buketter som jag hittade billigt i mataffären, vita ranunkler och vita tulpaner men det är ju bara att ta de 
blommor och färger man tycker om!
Runt kanterna på oasisen nålade jag fast gröna blad så att den täcktes helt och sen virade jag en 
lång kvist av murgröna nedtill.
Några vaktelägg och ett litet glasägg hamnade till sist som dekoration uppe på "tårtan". 
Denna godsak håller garanterat hela påsken!


Påskdukningen blev en enkel dekoration med några kvistar av hängbjörk som virades ihop till ett bo och pyntades med några vårlökar, vaktelägg och fjädrar…
Dekorationen plockas med fördel bort innan gästerna ska serveras så att dom inte tror att detta är förrätten, kan bli lite svårtuggat hi hi!




Ja påsken behöver inte bara vara gul, även om det är både vackert och traditionellt…här har jag färgat några ägg rosa med karamellfärg som får pryda trappan och välkomna gästerna!

Ja så här ser min påsk ut och jag hoppas ni fick lite inspiration! Nu tycker jag att vi kikar in till Ingrid/ OF SPRING AND SUMMER och ser vad hon har hittat på i detta påsktema, säkert något fint som vanligt!

Blommiga kramar 
till er alla!
Titti

tisdag 15 april 2014


Idag blir det bara ett snabbt inlägg…på schemat står det redigering av ex antal hundra bilder så det blir till att sitta med näsan i datorn hela dagen! Så här kommer i all enkelhet en bild på min mormors vackra gamla bröllopsdiadem från 1929 och lite torkade rosor…hoppas ni får en fin dag allihop!

Kram på er!

Psst..till alla er som vann vallmofrön i utlottningen, glöm inte att ni måste trycka sönder kapslarna för att komma åt alla frön, så att ni inte sår hela kapslarna, ja bara så att ni vet...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...