Bloggintresserade

fredag 23 januari 2015

Vårlökar och nervdroppar!


Härligt, fredag igen! En efterlängtad helg stundar och jag ska fortsätta min rensande och sorterande, ja jag ser faktiskt ett slut på eländet tack och lov. Måste även tacka för alla era gulliga kommentarer om den nya headern också, kul att ni gillar den…blir så himlens glad!


Tror ni att det gick att motstå lite sköna vårlökar när jag var i affären sist? Näpp, så nu tronar dessa skönheter på mitt köksbord. Lite tidigt med vårlökar kan tyckas men i veckan hittade jag faktiskt en liten ynklig snödroppe under julrosens stora skyddande blad i trädgården! Den lilla stackarn trodde väl att det var vår redan...


Vad har annars hänt då? Jo "skräprummet" har dock fått sig en liten tillfixning, här samlar jag 
allt sånt som jag egentligen inte har plats med men som jag ändå inte vill göra mig av med…


Mitt gamla olivträd tappar alla blad och jag får ge det allt ljus och all kärlek jag bara kan!
Det kan inte bara lämna mig efter 20 år...


Ljuset ja, så efterlängtat och äntligen så strålade solen i dag och helt plötsligt såg jag alla dammtussar, allt katthår och ett visst "måste" infann sig att alla fönster måste verkligen putsas framåt våren! 
Hur kan dom bli dimmiga på insidan?! Jag skyller på all julens stekos, ja det måste vara så...


Och till alla er som trodde att förra inläggets rubrik "Äntligen" betydde att jag äntligen fått in mina linser så kan jag lugnt meddela er att jag har inte fått in dom en enda gång än, trots timtal av prövotid denna vecka, det går bara inte…
Jag har nu en vecka på mig tills jag ska tillbaka på återbesök till optikern, då med linser insatta också, ja hur nu detta ska gå till! Jag samlar ju på gamla apotekarflaskor och i min samling hittade jag dessa, ögonvatten och nervdroppar…ja jag lär behöva båda om detta ska fortsätta, men mest den sista!

Ha nu en skön kväll vänner!
Så glad att ni finns…
Kram Titti

onsdag 21 januari 2015

Äntligen!


Jag har äntligen fått en ny och fräsch header till bloggen! Vad tycker ni? Det är min goda vän Gunilla som har gjort den, hon är en otroligt duktig och kreativ webbdesigner och bor här på Öland. 
Hon fick fria händer att göra en ny header till min blogg och jag tycker verkligen hon har fångat allt vad HWIT BLOGG är i både färg, form och bilder, ja jag är så himla nöjd! Så glöm nu min tidigare hemmasnickrade fula grå header, det där med webbdesign och layout är inte riktigt min grej om man säger så, förstår verkligen ingenting, jag håller mig till fotograferingen...
Är  du sugen på en ny fin header till din blogg, en logga eller kanske en hemsida kan jag bara varmt rekommendera Gunilla. Vill du veta mer eller har några frågor så kan du kontakta henne här.
Det kommer även att finnas en länk till henne här på högra sidan. Tillsammans håller vi även på att planera ett nytt och roligt projekt tillsammans. Det handlar om ett kreativt och spännande samarbete om Öland där vi kommer att få nytta av våra gemensamma intressen med just fotografering och design. Vad det kommer att resultera i? Ja, det får ni se framöver. Fortsättning följer och hårt arbete väntar


Kram, Titti

tisdag 20 januari 2015

Dadlar och skumtomtar...


Tisdag igen, ja en helt vanlig tisdag i januari...ljusfattig och blåsig och med alldeles för många dagar kvar tills det är lön! Nu ångrar man verkligen den där sista stora matpåsen man släpade hem innan jul med diverse onödiga fikon, nötter, dadlar och skumtomtar…ja ni vet, sånt där som fortfarande ligger kvar och skräpar i skåpet, inget som man är sugen på nu efter alla julhelger och inget man direkt kokar soppa på heller!
Måste tacka för alla goda råd och tips angående linser också! Guld värda, så nu ska jag testa att slänga in mina "nya ögon" och se om det går bra och håll nu tummar och tår att jag får ut dom i kväll igen - jag bävar!

Kram till er alla,
ha en fin dag!
Titti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...