Bloggintresserade

lördag 30 april 2022

Ett ulligt uppvaknade & så en gäsp...

Ett litet livstecken från mig! Ja bloggandet får bli när tid finns och det är väl oftast lördag man känner att det finns lite tid till sånt som är roligt. Att få plocka lite med bilder, summera veckan, skriva lite...

Jag är allt annat än morgonpigg och den här ulliga väckarklockan kör igång så fort solen gått upp! Ja dom väntar nog på tidig frukost. Ja hellre fårens bräkande än väckarklockans skrällande men det är lite väl tidigt för mig :) Önskar att jag var född morgonpigg! Ja föds man till det tro? eller är det bara en dålig vana? Ja jag som är både morgontrött och kvällstrött, har alltid varit...


Vart tog april vägen då? Oj vilken snabb månad! Hoppas sköna maj bjuder på lika fint väder och nu händer det verkligen mycket i naturen och i trädgården! Det spirar! Man hinner inte riktigt med...Mitt knä är bättre men ändå sisådär. Värker. Åldern börjar väl ta ut sin rätt :) Kroppsdelar börjar krångla...
Hoppas på att det gör över snart för jag har massor att göra innan sommaren är här, då kan jag inte halta runt såhär! Just nu sitter jag bara och tittar storögt med benet i högläge på allt ogräs som växer, allt som behöver vattnas, mina sådder och allt annat som måste göras. Och så behövs det verkligen en regnskur snart. När regnade det sist? Jag minns inte...ja det får bli som det blir tänker jag. 
Ibland rår man varken på kropp eller natur. Man får bara bida sin tid...

Önskar er alla en skön & härlig Valborg!

KRAM 
Titti

18 kommentarer:

 1. Inget vidare att bli väckt så tidigt, även om de är ulliga och vänliga.
  Väldigt tråkigt med ditt knä! Just den här tiden när så mycket behöver göras i trädgården. Känner verkligen med dej. Har själv haft lite ont i en höft. Ja, alltid är det något med kroppen numera, tänker jag.
  Önskar dej fortsatt krya på dej och en fin Valborg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Hej Titti!

  Jag tror det är lite medfött, om man är morgonpigg eller inte. Ibland är det skönt att ligga och dra sig, men ibland vill jag bara upp. Hoppas ditt knä blir bättre, det är svårt att klara av trädgårdssysslor med ont i knäet. Vilka fina tulpankrukor du har. Här har de vuxit riktigt fint, men det dröjer innan de blommar.
  Ha en trevlig Valborg!
  Kram Marika

  SvaraRadera
 3. It's good to hear that your knee is improving a bit.
  I wish I could send you some of our rain! For now we have enough already.

  SvaraRadera
 4. Happy weekend love from me and Leaf….🍀🐾💗

  SvaraRadera
 5. Nu går foråret ind i sin sidste måned. Så får vi lyse nætter og en vidunderlig fuglesang.
  Det er godt, det går bedre med dit knæ. Der skal tålmodighed til at sidde med benet oppe. Jeg håber, du snart kan komme i gang med havearbejdet.

  Hilsen Elna

  SvaraRadera
 6. I always enjoy all your photos. I am a morning person and always have been. I think it is just the way we are made. :)

  SvaraRadera
 7. I am a morning person, which proves useful on the days when I have early start at work.
  Today, I was woken by the dawn chorus at 5am. X

  SvaraRadera
 8. Tråkigt med knät. Hoppas på bättring.
  Njuter av dina vackra vårbilder.
  Trevlig 1:a maj!

  SvaraRadera
 9. Vet inte om det är något som man ärver av sina föräldrar 🤔😀. Mamma var uppe innan tuppen jämt. Både jag och brorsan är väldigt morgonpigga.
  Inte kul alls att ha värk i kroppen. Gubben har sina knän och höfter som är helt slut. Han har ingen vilovärk men kan inte gå längre sträckor numera.
  Såg när vi var hemma i Sverige hur buskar och träd bara sköt iväg av värme och solen.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 10. Hello Titi,
  I like to get up early. I am an early bird and has always been. I like mornings. In morning I am always full of energy (ah ah !)
  I like your sheeps. you are living in a nice place with a large garden.
  I am sorry about your knee. I hope it will improve quickly. Yes, when we get old all kinds of ailments appear that we didn't have before. We have to make up our mind!
  Have a good week.

  Hélène

  SvaraRadera
 11. Hej Titti
  Søde får du har. Hvor er det en skam med dit knæ, men vi får dårligdomme med alderen, sådan er det. Vi må trøste os med, at når vi ingen regn får, kommer der ikke så meget ukrudt, men noget kommer der alligevel.
  Klem fra Lisbeth

  SvaraRadera
 12. Your blog is beautiful! Thank you for visiting mine and for your sweet comment. I'm looking forward to becoming wonderful blogging friends. I am praying that you heal quickly so that you can get out and enjoy your garden :) God bless you.

  SvaraRadera
 13. Ja, krämpor sätter fälleben. Hoppas det bättrar sig med fart! Du har i alla fall härliga får och ett supersött pottery att glädjas åt. Tänk om du suttit åtta våningar upp och stirrat in i ett lika högt hus med gardinerna på sned. Ja, det är väl ingen tröst, men naturen ger ändå så mycket kraft!
  Kram och god bättring
  /Anette
  atligatradgarden.se

  SvaraRadera
 14. Fine bilder! Så enig. Man rår ikke over kropp, eller natur. Her vet jeg heller ikke sist det regnet. Vi måtte vanne vårens løkvekster, for de orker ikke blomstre. Noen perleblomster og tulipaner visnet før de sprang ut. Håper på regn snart, og en kropp som fungerer bedre. Men vi får ta en dag av gangen, tenker jeg. Det er mai og vår. Klemsiklem :)

  SvaraRadera
 15. Hoppas nu att ditt knä bättrar på sig, inte kul att bli begränsad i sina rörelser, speciellt inte denna tid när det blir många knäböjar. Blev genomgången hos fysioterapeut igår så idag känner jag mig som överkörd av en ångvält! Men på ett bra sätt. Nu är det upp till mig att följa träningsrekommendationerna.

  Önskar dig härliga dagar bland blommor, får och fä!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 16. Titti,

  Was für schöne Bilder.

  Hier könnten wir auch etwas Wasser gebrauchen.


  Gute Besserung fürs Knie!

  Liebe Grüße,
  Hilly

  SvaraRadera
 17. Beautiful photos of spring - the lambs are very sweet. I am not an early riser, either, but it's easier to get up in the morning in spring and summer when the sun is up so early, too. I hope your knee improves soon.

  SvaraRadera
 18. Again and again ... I really love your pictures dear friend. The tulips are stunning. Have a wonderful May.
  All my best, Elisabeth

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att lämna en kommentar här! Det betyder så mycket för mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...